Before and After #1

03:27

Hoi iedereen!

ALLEREERST: Dus geen outfitfoto's van dinsdag, bcuz we forgot. I know, we should be spanked. Ik ben vrij zeker dat dit bij Sjallie al gebeurd is. *ahuumBrunoAHUMahum*

Al een eindje zit ik er aan te denken om een "before and after" rubriekje te starten. Want eerlijk... Wie houdt niet van die programma's à la "zo man, zo vrouw",  "Trinny and Susannah". Ohja, I know that feel, #guiltypleasure.

Voor ik begin slachtoffers te zoeken, start ik met mezelf.
Ik zie make-up niet om je te verbergen, maar om je "natural beauty" te "enhancen". Om je sterktepunten naar voor te brengen dus. Of om gewoon je creatief te uiten. Art on ma face.


Le Before. (obviously)


You've seen me without brows, I guess we're best friends now.Le After.Bij deze, m'n look voor de 50 shades/upperdare party.
En mischien denk je, dafaq, jongens zien dit echt niet graag? I don't care, ik draag make-up echt niet voor de jongens, maar als een soort accessoire. En ironie: ik heb serieus die dag een compliment gehad over m'n make up van een kerel! - Katchingggg

Ik weet wat jullie denken (want iedereen denkt in meme's, duh), maar het is de waarheid. En als je het niet mooi/te extreem vindt, deal the fuck with it. Cuz I'm diggin it.

Om in de sfeer van het vorig blogberichtje te blijven.

You Might Also Like

0 reacties

Follow Us

Follow