Go healthy: Ontbijtinspiratie voor een pendelaar

09:30

Hallo iedereen!

Ik heb juist 2 weken stage achter de rug, en moest daarvoor pendelen van het Exotische Gent, naar het Wereldse Kortrijk. Omdat een ik lazy ass ben, reken ik geen tijd in om 's ochtends te ontbijten, maar maak ik het 's avonds na m'n avondeten.
M'n streefdoel op het vlak van voeding is suikerloos eten. (Met nu en dan eens heerlijk zondigen!)
Bij deze, heerlijk suikerloze ontbijtjes om op kot/thuis of onderweg te verorberen, of gewoon lekker als tussendoortje.

Bereid jezelf voor op een spectaculair weekoverzicht met magnifieke gsm-kwaliteit foto's! (maar niet heus)

MAANDAG: Omnoms, het ziet eruit als kak, maar smaakt niet zo! :p (trust me)
Een groene/bruine smoothie met courgette, komkommer en rode bessen smoothie vd aldi.

DINSDAG: Een experimentje: overnight oats (havermout die 's nachts in de frigo 'trekt') met banaan, wtaer, citroensap en pindakaas. Conclusie: niet slecht, maar ik ben toch geen pindakaasfan, wat ik ook probeer. (Uitgezonderd satésaus, of course #indofood is the best!)

WOENSDAG: Overnight oats met kaneel, gare appeltjes en wat platte kaas. Oooow laaawd, that's ma shizzz.

DONDERDAG: Simpel, maar ook lekker. Knackebrot (volkoren), banaan en een hard gekookt ei. (Heel erg lui de woensdagavond zo te zien)

Ook een van mijn ontbijtklassiekers: Havermout met water, cacao, gojibessen, banaan en chia zaad. Omnomnom.

Hopelijk zet ik jullie hier mee aan ook suikerloos/gezond te ontbijten of te snacken? You go girl!

You Might Also Like

0 reacties

Follow Us

Follow