Before and After #3: Lotte

12:46

Hallo kuikentjes

Net voor ik naar Londen vertrok, mocht Lotte (kotgenootje & spinningpartner) bij mij onder het penseel om zich op te laten opmaken voor haar galabal! Ze droeg een donkerblauw, navy kleedje en wou sexy as fuck smokey eyes, om te combineren met de rest van haar outfit. Lotte heeft een goede huid een prachtige wenkbrauwen van haarzelf. - I know, jelly much. 
Dus geen superzot verschil in de na-foto, verwacht geen al te mindblowing experience...

Le Before.
Le after.


DAT EYECOLOUR
Ik gebruikte vooral m'n Bad Girl palette van Sleek. Die is zoooo perfect voor smokey eyes! En omdat het een galabal is, krijgt ze een paar sultry wimpers opgeplakt. Ik vind het zo'n verschil maken, love it!


Detailfoto'tje, nog zonder de wimpers


Diggin' it?

Dikke zoen van je kapoen
Jolien
ps: Wil je ook eens een mini make-over? Laat het me weten, ik zoek nog mensen die opgemaakt willen worden!

You Might Also Like

0 reacties

Follow Us

Follow