Bodytalk: flawless (part 1)

13:32

Aan onze allerliefste trouwe lezers, recent is het (alweer!!!) tot mijn aandacht gekomen dat ons (met ons bedoel ik iedereen op deze planeet) zelfbeeld toch wel heel erg verstoord is; zo verstoord dat er op wordt neergekeken als iemand, die volgens de maatschappij geen reden heeft om over hun uitzicht te klagen, niet zo blij is met hun lichaam. Maar trots zijn op je lichaam, daar wordt dan ook weer op neergekeken? Can I get a whuuuuut??! 
Daarom dacht ik, dit is blogmateriaal waardig en mijn mede blogster Jolien is het hiermee eens! Daarom krijgen jullie van elk van ons een beeld over ons eigen lichaam opgedeeld in parts want dit onderwerp daar kunnen duizenden pagina's over volgeschreven worden (maar dit gaan we nu niet doen).
Veel leesplezier en hopelijk voel je je hierna ook een beetje beter in je vel! 


http://media.tumblr.com/006a19dfdee95f85bf0c77782601d4a9/tumblr_inline_momyd5UFAB1qz4rgp.gifJe kent het wel die foto's van meisjes in een kort shortje en enkel een sport bh aan. Pronken met hun lichaam...
Ja hoor dat ben ik op de foto (al mijn instagram followers wisten dit natuurlijk al)
#dropitlikeasquat
Wel ik voel me niet altijd even goed in mijn eigen lichaam! Er zijn dagen dat ik me fantastisch voel maar er zijn tevens van die dagen dat ik me erger aan bepaalde delen, delen waar ik op een normale dag geen aandacht aan besteed. Ja ik ben niet perfect en weet het maar al te goed, ik zal ook nooit perfect worden en dat is iets waar ik geen probleem mee heb!
Wat me wel stoort; ik niet kan zeggen 'vandaag voel ik me dik' of 'ik heb deze week op mijn eten gelet' aangezien ik geen kilo's kwijt hoef (volgens de maatschappij).
Though luck soms voel ik me zo en ik vindt niet dat ik dat moet verzwijgen!
Dus hier voor heel de wereld om te lezen, wat me stoort aan mijn lichaam!

http://media.tumblr.com/5a0cbe8b6999606049f292d49bb18ae3/tumblr_inline_mvven1z1lF1rg0g8s.gif
Now I hope y'all don't plan to hate on me knowing my personal weaknesses 
http://38.media.tumblr.com/tumblr_lst2toVFub1r3v6f2o1_500.gif
1. Mijn onderbuik
http://media.giphy.com/media/7jxjE1TXmZeec/giphy.gif
Elke keer als ik iets spannend pas, I know i'm not the only one!
Ja mijn onderbuik want ik heb geen platte buik, ik heb zelfs zo'n kotje onder mijn buik. Zo klein maar het stoort me enorm en ik probeer het weg te krijgen maar het komt altijd direct terug. De laatste keer zonder was na mijn 3 daagse sap detox, maar van zodra ik iets at ja dan was het terug.
Ja dat kleine kotje, ik haat het met een passie
En voor alle andere #diabetictype1 patienten out there, die stomme puntjes die je naald soms achterlaat
(het valt me op dat men muffintop toch ook wat meer werk mag krijgen precies)
Close up (die ik was vergeten maar niet met opzet hoor)
En hoe erg is het wel niet om een plasje te doen als je naakt bent! Pas dan valt die buik echt op, hier ga ik nu wel geen foto van nemen zo'n blog zijn we nu net niet. Maar ik ben toch echt niet de enige die op het wc, of zelfs een stoel maar wc's zijn altijd een tikje erger, gaat zitten en denkt 'zie ik er zo uit?!?' 

Ik doe nochtans lower belly exercises:
http://40.media.tumblr.com/03decf345e0fb128018576ff196e4a21/tumblr_n2xae0VVlt1qd45ayo1_500.jpg
https://www.youtube.com/watch?v=Z7u_sdYNS_k
Ik ben een Cassie fan, the haters gonna hate hate hate but idgaf
Eet gezonde groenten die anti-bloatend zijn en dus helpen bij een platte buik:
http://www.fitnessmagazine.com/weight-loss/plans/diets/best-foods-for-flat-abs/
Behalve de zalm dan, #vegetarian

Helaas pindakaas, die platte buik daar ben ik belange nog niet en dat is oké! Deal with it, I do
Mijn kledingloze toiletbezoeken blijven wel altijdl een dieptepuntje, daarom komen ze niet zo vaak voor!
http://static.comicvine.com/uploads/original/11114/111149046/3878528-3869758-7368003773-giphy.gif

Dit wil niet zeggen dat ik niet meer op mijn onderbuik ga letten, of dat ik me ga laten gaan (aangezien ik weet dat ik hier waarschijnlijk toch altijd last van ga hebben). Nee ik laat me niet gaan, ik blijf sporten en ik blijf blij met mijn lichaam! 

2. Mijn bovenbenen
http://static.fjcdn.com/pictures/Spongebob+thighgap+i+do+wish+i+had+a+thigh+gap_da4dc5_5051301.jpg
Nee ik wil geen thigh gap, maar ik wil wel eens een short passen die niet enkel goed zit aan mijn middel (zeker die high waisted shorts) maar ook passen rond mijn boven benen en niet mijn bloedtoevoer afsluiten! 
Speciaal mijn sport short uitgedaan zodat het niets verstopt!
als ik mijn voeten tegen elkaar zet heb ik dus echt geen thigh gap zoals wel lijkt op men eerste foto
Check ook mijn stretch marks, iets wat extra hard opvalt als ik yoga doe
bij sommige poses voelt het zelfs of ik er bij krijg
wel toch accepteer ik ze, ik ben nen tijger en ne tijger heeft strepen :-)

Natuurlijk is er een verschil tussen vet of spier van je boven benen te krijgen.
http://www.superskinnyme.com/slim-thighs.html
Ik heb niet echt iets om te pinchen dus ik heb vrij grote thigh muscles #power
Ik wil mijn spieren niet kwijt geraken en nu heb ik toch net gespierde boven benen zeker.
Om toch wat dunnere boven benen te krijgen heb ik besloten om te gaan joggen (van zodra het wat beter weer is, zodra ik op gang kom loop ik wel in de kou buiten maar om te beginnen loop ik toch liever in de zon). Ik doe ook de #30daythighchallenge van Blogilates, eens kijken of ik dunnere bovenbenen krijg! Ain't happy with it, then I'll work for it until I'm happy!
http://i58.photobucket.com/albums/g246/sey115/Do-it_zpsd09c842d.gif
3. Mijn kont
http://www.fitgirlcode.com/wp-content/uploads/2014/05/nice-ass-gifs-19.gif
Don't get me wrong, I love my squat ass!
Gewoon niet de cellulite die zichtbaar is als ik men kont samenspan...
Thank god dat als ik men kont opspan en ontspan ik een sport broek aan heb
trouwens zo'n foto trekken is niet simpel! 

Aangezien het enkel is als ik het opspan stoort het me niet zo erg, toch smeer geregeld ik cellulitis crème op mijn kont. Dit toont maar hoe je zowel enorm trots kunt zijn op een bepaald lichaamsdeel maar er toch nog complexen over kunt hebben!

En bij deze drie lichaamsdelen ga ik het laten
Ik heb ondertussen mijn lichaam blootgegeven, er zijn altijd wel kleine dingen die me storen aan men lichaam maar deze drie wou ik toch zeker uitschrijven. Mijn gewicht, lengte, leeftijd, geslacht, ras, ik weet niet wat zogezegd nog een invloed kan hebben op het feit dat ik blij mag zijn met mijn lichaam; deze zaken doen er allemaal niet toe! Iedereen heeft wel iets op te merken aan hun eigen lichaam en dat is oké, zolang je het accepteert (of besluit eraan te werken) mag je je eens slecht in je vel voelen! En deze twee dingen kunnen op hetzelfde moment op hetzelfde lichaamsdeel plaatsvinden, onze percepties zijn alles behalve zwart en wit en worden tevens beïnvloed door andere factoren (het weer, tijd van de maand, stress,...).
Het belangrijkste is dat je blij bent met wie je bent, don't let the haters bring you down! 

https://38.media.tumblr.com/6c527604ca9ff9a37f77e8bda0731531/tumblr_mx5dm8Q9Vl1ru34cuo1_500.gif
Rick Grimes for all you TWD fans out there holla! 
Peace out bitches and remember you are perfect just the way you are
Note: er komt zeker nog een deel over de lichaamsdelen waar ik trots op ben, spoiler alert mijn kont komt er weer in voor. 

You Might Also Like

0 reacties

Follow Us

Follow