Like wut? Brow extensions

13:17

Hoi iedereen!


Als het op m'n gezicht aankomt, dan heb ik vooral als visagiste en make-up lover een aantal complexen. (Ook op lichaamsvlak, maar wie heeft die niet? Like right?)
De belangrijkste:

Mijn wenkbrauwen.

http://rs2img.memecdn.
I fucking hate them. Ik weet dat ik niet de allerergste of kaalste wenkbrauwplukjes heb, maar dan toch, als ik m'n "wenkbrauwen" niet op op heb, ben ik niet compleet. Don't get me wrong, ik ga de deur buiten zonder een druppel make up, dat moet kunnnen! Maar toch heb ik die onbetrouwbare mafkezen graag bij me. Ik kan dan ook onwijs jaloers worden op that perfect bushy brow. *ahumCaraahumDelevingne*


Ik doe altijd m'n reuze best om van mijn wenkbrauwen heerlijke sexy harige (maar getemde) tweelingzussen te maken. But we all know, dat dat niet altijd lukt. #firstworldproblems # thestruggleisreal

MAAR NU KOMT HET. Nadat iedere blogger in beautybloggerland gratis wimperextensions heeft gehad, vond ik nog iets leuker op internet.

Friggin' wenkbrauwextensions. Ow laaaawd!!!!!

http://eyelash-training.com/images/eyebrow-training/03.jpg

De oplossing: bushy en naturel. Wat wil je meer?


Allemaal heerlijk die extensions, maar hoeveel gaan ze kosten en waar in België ga je ze in godsnaam kunnen zetten? En om de hoeveel tijd zal dat moeten opnieuw gedaan worden?
Dus eerlijk, ik ga ze waarschijnlijk nooit nemen. Cuz imma cheapa$$ bitch. Dus ik ga vrolijk verder met wenkbrauwhaartjes tekenen met m'n Anastasia brow pommade.

Hoe doe jij je wenkbrauwen? Of kunnen die rakkers je geen kloot schelen? 

Dikke zoen van je kapoen,
Jolienhttp://cdn.meme.am/instances/56640593.jpg
You Might Also Like

0 reacties

Follow Us

Follow