Nailed it: Gradient met blauw en nude

06:47

Hellooooo

Nu ik te lui ben om m'n nagellakblog te onderhouden, post ik maar hier m'n nagelkunsten.

http://24.media.tumblr.com/7ff21b74623f294fe76a0f4b8400f751/tumblr_mfbwvaFDwd1rk3wp5o1_500.gif

Haal jullie make-up sponsjes uit, want hier komt een gradient! 
Ik gebruikte Barry M's lychee, een lichtblauwe van Essence en nog een Electric blue kleur van l'Oreal. Als mini glitterpuntjes gebruikte ik Techno van China Glaze en m'n ringvinger en duim zijn heerlijk zilver: Orly Shine, oh god deze lak is mooi!


Fancy midiring past niet bij het zilver, #firstworldproblems

Ik draag deze week ook een blauwe blazer en blauwe statement necklace: super matchy matchy!

Met deze manicure voel ik me al klaar voor de zomer! Ik heb het altijd moeilijk om die winterkleuren los te laten! Heb jij de winter al gedumpt, of laat je hem nog even zitten in de hoek van de kamer?


Dikke zoen van je kapoen
Jolien

You Might Also Like

1 reacties

  1. Ik heb de winter al een poosje gedumpt en typ dit met een transparante bloes en hemelsblauw gelakte nageltjes.
    Heel mooie gradient, luuvvvv ittt <3

    BeantwoordenVerwijderen

Follow Us

Follow