Rolmodellen: Georgia Nicolson

02:13

Hallo iedereen

Als ik van een iemand veel geleerd heb over de liefde en over "no make-up" make up dan is het Georgia Nicolson. Ik leerde haar kennen via een vriendin (Poemie, aka Emma) en ze is sindsdien al een grote hulp geweest tijdens het uitdelen van menig liefdesadvies en heerlijke quotes.

Georgie's geestelijke moeder is Louise Rennison en ze gaf vorm aan deze heerlijke tiener d.m.v. een achtdelige boekenreeks waar ze van de ene verrukkelijke liefdesgod naar de andere heerlijke sexgod vliegt. Zo leerde ik over het teveel (of het lak) aan noenga noenga's (boobies) maar ook over giga onderbroeken.Enkele heerlijke quotes, learnings of uitdrukkingen:

  • "Jongens zijn net als elastiekjes. Ze willen dichtbij je zijn en na een tijdje dichtbij zijn, willen ze uitrekken en ver weg zijn... En dat moet je goedvinden en dan springen ze weer terug."
  • "De pijnbank van de liefde"
  • Giga onderbroeken compenseren voor ultra korte rokjes. Logics.
  • "Ik ga later voor Cosmo schrijven - daar hoef je helemaal niet slim voor te zijn. Of misschien word ik wel een jongen, daar hoef je ook niet slim voor te zijn."
  • Het concept "Laten we naar de disco gaan!" zou internationaal verplicht moeten zijn. Schuif die schaamte en decorum aan de kant, zet je eventuele bizonhorens op, en schudden met die kont! Learning: Geef niet om wat een ander denk, en doe wat goed voelt voor jou. Behalve als het iemand dood doen is ofzo. Dat is niet oke.
  • "Maar niet heus."
  • De "no makeup"makeup look heeft toch wel enkele uren preparatie nodig
  • Big as SPOILER ALERT: Ookal liggen er liefdes - en seksgoden aan je voeten die om op te eten zijn. At the end zijn het de Dave Hahaha's die de moeite zijn.
  • De Zoenladder, die regelmatig wordt geüpdatet.
1. Handje vasthouden
2. Armen om elkaar heen 
3. Afscheidskus 
4. Kus langer dan drie minuten zonder adem te halen 
5. Kussen met open mond
6. Tongen 
6 ½. Oortongen 
7. Bovenlijf voelen buiten 
8. Bovenlijf voelen binnen (in bed) 
9. Activiteiten onder de gordel 
10. De hele handel 
En ik kan zo blijven verder gaan! Breinloos gierplezier. Ik krijg weer helemaal zin om deze boeken opnieuw te lezen... Jij?

You Might Also Like

0 reacties

Follow Us

Follow