Chlamydinee party @ ovp

03:21

Heeey FA!

All the crazy shit I saw that night, those will be the best memories for me!

Naar goede gewoonte weet ons Sjallie absoluut niet meer wat er gebeurde in de Overpoort. Toch een chance dat ik er bij was! En al een chance dat ze (ookal is zo zat als.... zoals Sjallie kan zijn...) altijd haar instagram flink bijhoudt.

Het begin van het einde, de slechte gewoonte: ALLES (het wijn kratje) MOET OP VOOR WE VERTREKKEN!

No. Just NO. Stupid idea.Anyways, uiteindelijk waren we het huis uit. Dan begint de discussie: NAAR WAAR GAAN WE DAN??

 En dan hebben we de standaard antwoorden:
- In de Apache is er ne knappe dj! (Meestal aangebracht door Usher)
- Naar de cuba, dansen dansen!  
- Naar de Porter's!

En dan sowieso eerst nog een kwartier in de kou staan, omdat niemand wil beslissen waar we nu feitelijk binnengaan.
Uiteindelijk gingen we de Cuba binnen, waar ik de rest van m'n avond heb doorgebracht. Naar het schijnt is er nog verhuisd geweest naar de Porter's, maar daar was ik geen getuige van.

In het algemeen: Een vruchtbare avond voor Sjallie.

Eventjes erin komen, lekker dansje placeren terwijl we onze jassen op een tafel plaatsten.
Tot Chantal riep: OMG HET PODIUM, PAAL NU! (of zoiets)

Dus ALLEJEJOPPA, iedereen op da podium. En Sjallie begint vrolijk de paal te dry-humpen.

En zo "impressioneerde" ze haar eerste slachtoffers. Een bende vrolijke jongens die er was om te sharken.

SHARKTIME


Sjallie movede/strompelde naar de jongens en probeerde een gesprek aan te knopen. EN ALLEJOPPA 't was prijs! Nummer 1, jongen met het carréhemdje was binnengedaan! Maar helaas, hij wou niet poepen. Grote teleurstelling, Sjallie droop af. Maar niet getreurd. De avond was nog jong.Al een chance dat er  nog 2 jongens op het podium in de buurt stonden. Helaas, van het kleine gestalte, but that ain't stopping this GINGER. Een blonde jongen en de baardman. Sjallie'tje ging direct voor de baardman (logisch, was ook de knapste) en dus bleef blonde jongen voor ons over. Jammer genoeg bestond "ons" groepje die daar danste uit: Chantal (into girls), Penny (not planning on doing someone) en Mezelf (bezet). Bummer voor de jongen die dan ook ontelbare keren het deksel op de neus kreeg, maar hij was een doorzetter, dat kan ik hem meegeven. Veel sexymoves uit de kast proberen te halen, maar tevergeefs.

We hadden het over Baardman , shit is getting complicated here.


Baardman (rechts op de foto) werd al snel binnengedaan en dan begon het gefriemel. Uuhm, did shit just got awkward?
Yes: Al wat ik zeg is, een broek werd opgeknoopt. Expressies van genot waren van Sjallies gezicht af te lezen.Om alles een beetje te verbergen, en om m'n duty als wingwoman uit te voeren, ging ik vrolijk voor het bezige duo dansen als afleidingsmanoeuver, want ik was niet de enige die dit schouwspel had opgemerkt.Na dit gebeuren ging ik vrolijk suggereren of ze niet naar 1 van de 2 hun kot konden verhuizen, maar Sjallie wou niet. LIKE WUT?


Na bevredigd te zijn geweest besliste Sjallie om maar iemand anders binnen te doen, Chubby boy. Not much to say, maar hij werd 2 keer binnengedaan door Sjallie die avond.

Usher  herkende een heerlijke, echt heerlijk 10. 10 had haar verwijderd op tinder, dus behoorde hij tot het enemykamp. BUT SJALLIE  AIN'T GIVIN A FUCK, en probeerde hem tevergeefs binnen te doen. Helaas kwam tot een bijna-verkrachten, dus ondernam ik stappen en sleepte ik haar weg. Waarbij Sjallie gewoon weer baardman ging binnendoen.

De avond verliep vrij probleemloos verder, behalve een paar keer bijna-vallen. Bedankt Jolien om me op te vangen. Dan kreeg Sjallie het idee: Ik wil baardman pijpen, like now, midden in de Cuba. Maar helaas kreeg ze z'n broek niet open. Heel triest allemaal. Misschien maar goed ook dat haar fijne motoriek niet op punt stond.

Verder op de avond was er ook nog een heer die sexy moves wilden uitproberen op mij, maar Chantal heeft hem letterlijk weggeduwd. Een effectieve methode. Thanks Bae!

http://m.memegen.com/l3m8id.jpg
Penny wou eigenlijk een nachtbus naar huis nemen, dus gingen we snel even naar buiten om bus uren te checken. Voor die halve minuut die ik buiten was, kwam ik plots Sjallie tegen, buiten, die op zoek was naar Chantal. Ze had al per ongeluk een kinselfie getrokken en gestuurd en probeerde toen "Waar benz je zmefjuzeve?" te sturen. 

Ik bracht Sjallie terug de Cuba binnen en dan ging ze vrolijk verder met versieren.


Toen werd het al laat, iets van 4u, en besliste ik om naar huis te gaan. Cuz thiz bitch iz a good girl and goes to class in the murnin.

Hopelijk is bij deze ook Sjallie zwart gat aangevuld.

Een dikke zoen van je kapoen
xoxo Jolien, wingwoman

You Might Also Like

0 reacties

Follow Us

Follow