Motherfriggin' slechte moederdag.

12:23

Hallo aardlingen


Echt serieus. Mijn moedertjesdag was niet vlotste en de leukste ever.

Het begon al, m'n allerliefste broer had 1 opdracht: Bloemen kopen. Maar hij had er niet op gerekend dat zondag de winkels gesloten zijn. Fuck.
Mijn kado'tje die ik besteld had,was nog niet gearriveerd. Dubbel fuck.Anyways, de zaterdag ging ik naar Ieper en bleef ik er slapen, dus ik kon 's ochtends achter koeken en bloemen gaan. Strak plan.
Na 10 minuten blokje om rijden had ik parking gevonden. Chill, zaterdag na 6u niet betalen, een ook niet de zondag.

Maar dat was zonder de kattenstoet gerekend. Driejaarlijks hoogfeest in Ieper.

Zondagochtend vijf voor negen wandelde ik vrolijk naar de auto, vreemd genoeg stond ik helemaal alleen geparkeerd. En stond er een politieman rond te hangen rond de parking. Eeuhm fuck.

Opening the cardoor, minding my own business, kroop ik in de auto, en ja hoor ik had prijs. Zo te zien mocht ik maar parkeren tot 6u. Wtf is dat nu voor een uur. Ik moest m'n identiteitskaart afgeven en WAT EEN CHANCE DAT IK HAD (volgens meneer de politie...) want de takelwagen was juist gebeld. Er wordt alleen maar een proces verbaal opgesteld. En omdat ik zo goed het rechtstelsel ken, vroeg ik vriendelijk wat ik moest doen met een proces verbaal. "Ahja, juffrouw, een boete van €55 betalen."

Dubbel² fuck.

Shit.

No time to care! Ik had bloemen nodig.

Dus hop in m'n kar, de eerste plaats dat ik zie parkeren, in het begin van de straat waar het adres van de bloemenwinkel was. 5 minuten wandelen, beseffen dat ik toch beter gewoon verder had gereden dus terugkeren naar de auto en verder rijden. Net te ver rijden, moeten keren in de straat om een parkeerplaats te vinden. Uiteindelijk in de winkel, bloemetje gekozen, met bloemetje naar de kassa.

EN OHJEE, zit er dan een superlief hondje. Natuurlijk wil ik hem uitgebreid knuffelen.
Serieus, zelf dan doe ik iets mis. De eigenaar liet me weten dat de hond niet geaaid mocht worden. En inderdaad er hing een bordje met

'Je mag me niet knuffelen, ik ben in opleiding. Als je het doet dan zal m'n baasje boos op me zijn.
Dikke poot, Gaspard'

Serieus? Triple fuck. Sorry Gaspard, echt sorry...

Anyways, Ik had ontbijt nodig. Dus koeken kopen. Cruisen in de kar naar P-city. Nee, niet dicktown, maar Passendale.

Quadriple fuck in the making.

Kom ik bij de bakker, hebben ze geen crèmekoeken. Dafaq, nie cool.
Nuja, daar zet ik me over. Dan moest ik €2,85 betalen, maar ik had maar €2,65 op zak. En er was geen bancontact. Welke winkel heeft er nu geen bancontact???? Gelukkig heeft een mooie baardman me 20 cent willen lenen.

Op naar de volgende bakker, in de hoop crèmekoeken en bancontact te vinden. Maar het kon niet zijn. Dus op zoek naar een bakker, die met al een groot chance maar net om de kerk was.

Kwintruple (?) fuck kwam pas op het einde van de avond. Ik heb mezelf geslaan in het gezicht en mezelf effectief verwond. This acquires serious ninjaskillz. I'm aware of that.


Hopelijk was jouw moederdag een stuk vrolijker.

Dikke zoen van je kapoen
xoxo Jolien

You Might Also Like

1 reacties

  1. Moh duts toch :( Soms zit het toch allemaal tegen :( Hier dikke liefde vanuit Londen <3
    En inderdaad, welke winkel heeft nu geen bankcontact? Thank god voor baardenmensen ;)
    Mijn moederdag bestond uit chillen in de tuin en thesis schrijven :D

    XO

    BeantwoordenVerwijderen

Follow Us

Follow