Blokpauze: Kanye West appreciation day

13:43

Deze blokpauze is ontstaan dankzij Jolien! Ze had van haar boyfriend een link gekregen naar een testje met quotes en dan moest je raden of Kanye West, Jaden Smith of Jay C (Jesus Christ) het had gezegd...
Ik ben niet gelovig unless God is like Kanye and life is a VIP lounge??? Zoals je al wel kunt raden doe ik deze test puur en alleen omdat ik zo into Kanye ben!


Waarom ben ik zo'n Kanye fan?


Komt het door zijn knappe looks?                  
Where I got dis
Nee sorry

Komt het dan door zijn geweldige muziek?
Stiekem hou ik hier vooral van Nicki haar verse <3
Where I got dis
Yeah I'm in that Tonka color of Willie Wonka
You could be the king but watch the queen conquer
Where I got dis
Ik hou echt van Nicki haar verse
I'm a motherfucking monster!
(ik kan heel haar verse ongeveer mee rappen #proud)
Komt het door zijn geweldige Kanye shrug?
Als Taylor Swift fan kan ik al wel zeggen dat het niet is door zijn performance daar!
Where I got dis
Maar Kanye heeft wel zotte connecties! Hij is bevriend met the royal couple!! Je weet wel Beyoncé en Jay Z (wie dacht je nu zelf?)
Where I got dis
En hij is samen met Kim Kardashian, en ik geef het niet zo graag toe maar ik neem soms Kim haar styling tips over! Zo had ze bronze eyeliner op haar onderste wimperlijn gedaan en da is echt awesome! En tevens had ik me eens "verkleed" als Kim en begon er een knappe kerel spontaan tegen me te praten toen ik buiten ging?!? Like for real, thanks Kim <3
Where I got dis?
Misschien omdat hij North echt heel graag ziet? En da is wel cute! 
Where I got dis
Komt het misschien omdat hij zo humble is?
Where I got dis
Hah nee maar nu zijn we er eigenlijk wel! Waarom ik van Kanye hou wordt perfect in die gif getoond! Ik wil echt zijn zoals Kanye want niemand heeft zoveel zelfvertrouwen als Kanye (blijkbaar heb ik ook wel redelijk wat zelfvertrouwen). Maar ook gewoon de Kanye puns en de Kanye jokes ik hou ervan, ik kan niet zonder! Ja Kanye heeft liedjes die ik geweldig vin, en soms luister ik enkel naar Kanye liedjes (zoals nu maar stiekem hou ik meestal van de collabs) maar wat Kanye maakt is zijn attitude!
Where I got dis

Oke het is tijd voor de quiz, wil je deze ook doen? Je kan hem hier vinden (open in een nieuw tabblad of je bent dees kwijt :-( )


De enige reden waarom ik kan leven met mijn score is dat ik vooral Jay C fout had, I can live with that I can go to hell I don't care all the cool people are in hell anyway! 

Aangezien ik toch zo'n grote Kanye fan ben kan ik het niet laten om hier wat geweldige Kanye dingen te droppen ... Als je geen Kanye fan bent zou ik scrollen naar het einde zo dat je mijn 'peace out bitches and remember' advies kunt lezen :-) MAAR WIE HOUDT ER NU NIET VAN EEN BEETJE KANYE 

Where I got dis
Don't judge based on my google search history
Nu wil ik het googlen omdat ik het wil zien
Don't judge!
Where I got dis
Oké het wilt niet zeggen dat het een zwarte piemel is dat hij ook van Kanye is
Eerder leaks Kim's nudes
Where I got dis
Where I got dis
Haha Kanye toch <3

Where I got dis
Euhm Kanye wij kunnen vrienden zijn en naar Mean Girls kijken!
That's my kinda party 

Where I got dis
Where I got dis
Google Kanye pug calendar en je bent me voor eeuwig dankbaar
(Als je van pugs en Kanye houdt, indien niet ben je me wss niet dankbaar)

Where I got dis
Where I got dis
Where I got dis
Where I got dis
Where I got dis
Ik realiseer me net dat North daar later wel serieus mee gepest kan worden...
"Bro what u been up to last night?" "Oh I conquered the north" "Duuuuuuude" "Dude" 
(in mijn hoofd is da een logisch gesprek tussen het soort kerels dat ik denk dat North zou daten)
Nu vraag ik me af hoe Kanye zou zijn tegen die kerels alle denkt er maar aan dat je een date hebt met North en je gaat naar hun huis en Kanye doet open WAT DAN HE? 
Trouwens Blue Ivy gaat het ook lastig hebben! Alle als uw mama de heetste milf ever is?
That shit ain't easy! 
Where I got dis
Where I got dis
haha deje foto geweldig <3
Where I got dis
Ik heb deze al zoveel gezien maar elke keer lach ik toch terug!
Where I got dis
Where I got dis

Dat is toch een mooie afsluiter niet? En ik denk dat dat wel genoeg Kanye was voor 1 dag 

ps: Hoeveel hebben jullie gescoord op de Kanye test? Let me know <3 Peace out bitches and remember Kanye West is better than all the rest and if you lack Kanye's confidence why don't you try 'The Kanye West Self-Confidence Generator'? That shit is gold!  


Ik ben nu al continu naar Kanye zen liedjes aan het luisteren maar ik heb toch zo men favoriete die ik continu afspeel ... Monster met Nicki, lift off met Beyoncé <3, See me now daar komt Bey ook in voor, Niggas in Paris met Jay Z, is er wel een liedje dat enkel Kanye is waar ik graag naar luister? Nu luister ik naar only one maar dat is met Paul McCartney dus das ook niet enkel Kanye ...
Heartless das er eentje! Power en stronger ook :-) 

You Might Also Like

0 reacties

Follow Us

Follow