Dafaq is Happening: Hoe vriendschappen kapot gaan.

04:14

Hallo iedereen


Ookal is happening niet meer "happening", wil ik er toch even bij stilstaan.

Bron

Voor de mensen die het niet kennen: Happening is een online platform waar je (eventueel anoniem) in groep allerlei minigames kan spelen. Photohunt, Moviefoto's faken, anonieme chat, en "the know yrself game'' zijn enkele van de populairste.

Alright: Ik geef toe, ik wist dat dit kon foutlopen. Anoniem elkaar kunnen uitmaken of elkaar op nr 1 stemmen op gemene vragen... That shit happens. Maar de shit happened harder than expected.

Ik hoorde van een vriend al veel over elkaar uitmaken en echt zwaar uitkakken. Het heeft z'n voor - en nadelen. Voordeel: je weet hoe de klepel nu hangt, nadeel: Depressed in 1,2,3.

Miauwtjes

Of je leert jezelf kennen. Of beter: Hoe mensen over je denken.

Ik ben zo te zien een zware aandachtshoer, zwaar verslaafd aan social media, een leider tijdens de oorlog ( - Proud as fuck - ), een aspirerend actrice, aan de winnende hand tijdens een gevecht.
You get the picture, van hemel naar hel in een paar korte minuten. Soms ben ik serieus geflatteerd, soms op m'n tenen getrapt en soms denk ik: true story.

Bij de Movie Game, voel ik me serieus vernederd als ik geen full on 5 sterren krijg. Bitch, at least I tried. Het helpt m'n vriendschappen er meestal niet op vooruit. Cuz lesbihonest. We onthouden alleen maar de gemene dingen.

Ik merk bij mezelf dat ik meer verdraag van bepaalde vriendinnen of vrienden. Weird, ik zie ze althans allemaal even graag. Of toch nie?

CRAP , serieuze confrontatie met jezelf.

You feel me sister?
Of ben ik jammer genoeg de enigste?

Dikke zoen van je kapoen
xoxo Jolien

By the way: Thanks for clicking on my boobs! We hebben 250 views voor het contourartikel :D #WINNING

You Might Also Like

0 reacties

Follow Us

Follow