My strange addiction: "Hoe versier je een meisje"

14:30

Hallo.

Ik ben Jolien, en ik kijk al jaren naar filmpjes over meisjes versieren. Ookal ben ik hetero. Ookal zit zat ik al een eindje in een relatie.

Ik krijg er geen genoeg van.
Dit klinkt veel dramatischer dan het is. But I'm a girl, and I need my daily drama.

Bron

Het is eigenlijk zelf niet meer grappig. Ik zit naar podcasts te luisteren van 20 minuten. Ik vind het gewoon reuze interessant. Ook bij films.Ik keek onlangs naar Something awkward, en ik was gewoon zwaar onder de indruk hoe smooth die kerels een dame aan het scoren waren. Constant was ik aan het denken: 'Die moet ik onthouden...'
Serieus Jolien? En wanneer ga je da doen? It's not like your cat is ever gonna love you.

Een aanrader als je hier ook mee wilt beginnen in Tom van Askaguy. Heeeeeerlijk channel op youtube waar je je vragen naartoe kan zenden over relaties, jongens, en het leven. Hij is ook een van de mannen achter masterflirt. De mannelijke tegenhanger van Ask a Guy. Kortweg: Hoe doe je wijven binnen? Wel op een verantwoorde (no drugs involved) manier NATUURLIJK.

Bron
Als ik de filmpjes kijk, heb ik het gevoel dat ik het ook kan. Niet dat ik het nodig zal hebben... 'k Vind ze supermotiverend, en ik denk dat sommige mensen er echt veel aan hebben.

Een van de filmpjes ging over non-verbale communicatie, en testen waar de relatie staat die je hebt opgebouwd d.m.v. aanrakingen. Bijvoorbeeld een arm aanraken tijdens het lachen, een kus geven op de wang als je vertrekt... Superinteressant!? Of is dat de mensmanipulator die in mij opkomt?

De algemene boodschap is altijd/meestel: Heb zelfvertrouwen. Loop je een blauwtje op? No biggie. 
Hoeveel van je vrienden zouden het gedurft hebben?
Ik krijg al het angstzweet als ik aangesproken wordt door iemand. op café. Laat staan dat ik zelf (behalve de barman ofzo) iemand zou aanspreken.


Ooit zelf gekeken naar zo'n filmpjes, of boeken gelezen?
No shame cuz I did. A lot.
(Eerlijk, hoeveel heb je al niet geklikt op een post met de titel : 5 THINGS ALL GUYS LIKE ABOUT GIRLS.)

I know you did.


Dikke zoen van je kapoen
Jolien xoxo

You Might Also Like

0 reacties

Follow Us

Follow