My strange addiction: Smartphone spelletjes

04:44

Hi gaaaals!

Juist een examen achter de rug, dus blogtijd!

YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAY (Just reading ya mind.)

Tijdens de blok heb je toch niet veel te doen (ahum) waardoor ik wat meer bezig ben met da mobilephone. Ik ben iemand die niet overdreven veel apps heeft op m'n Huawei bakkie, enerzijds omdat ik ze toch niet gebruik, anderzijds omdat m'n Chinese makker het niet aankan. (Mentaal, fysiek te zwak... WENEN WENEN!)

Maar een keer dat ik een app leuk vind, OH LAWD, it will be used until ... euuhm. Totdat ik hem beu ben. Ik heb het over mobile games. Met de ultieme ster van het verhaal...

CANDY CRUSH.

Gimme da candy ya ginger bastard.

Het is een verslaving. Schandalig. Toch ben ik een beetje trots. Level 815. Wachtende dat de tandenfee me naar het volgende niveau laat gaan. Where's yr game at?
Ik heb wel nooit gecheat, m.a.w.nooit betaald voor niets. #lifegoals
Momenteel is er nog maar 1 iemand van m'n candyfriends die voor me loopt. But I'm cornering that bitch. I'm coming.

Bron
Al een eindje hou ik me bezig met King of thieves, maar op het niveau dat ik nu zit, laten m'n gamekillz me in de steek, en kan ik niet meer mee met de top waardoor ik minder en minder afspeelt.

Maar OW LAWD, m'n nieuwste verslaving COW EVOLUTION.

Bron

Dit spel is echt fantastisch. Je moet gelijke koetjes naar elkaar slepen en dan muteren ze. 

Bron
Maar niet heus.
Wat het spel zo leuk maakt zijn de clever opmerkingen doorheen heel het spel. De koeienvlaaien zijn geld waard en natuurlijk wil ik de Moopedia vervolledigen en uiteindelijk de ultieme koe creeëren. Ik heb een nieuwe levensmissie. Fuck m'n studies.
Je moet het echt proberen, fantastisch! Er zijn ook andere versies met vogelbekdieren, geiten, giraffen... Voor ieder wat wils!

Try it. I know you want it.

Hopelijk heb ik je volgende blokdagen verkakt met deze spelletjes! You know you love me.


Dikke zoen van je kapoen
Jolien xoxo

You Might Also Like

0 reacties

Follow Us

Follow