De dag dat ik een stripper de hand schudde

10:50

Hoi iedereen

Enkele dagen geleden mocht ik visagiestage gaan doen in Cinema4You in Burcht.
Ik had absoluut geen idee welke evenement me te wachten stond.

Oh de heer hierboven had mooie plannen voor me in het verschiet: jaja  motherfucking (see?) Magic Mike XXL stond op het menu. Dank u heer dank u.


Oh myy laawd - Personal fave : Matt Bomer; miiljaaaaaard

Eerlijk gezegd wist ik hier nog niet meer mee. Ik moest gewoon om 6u30 aan de deur staan. Nuja, Burcht is niet bij de deur (WVL UNITE) dus besliste Elisa (ma homegurl) en ik om een er awesome dagtrip/shoppingtripje van te maken. De shoptrip bleek wat mager te zijn, but ooh guuuurl de film was het niet. (Wut?)

Maar helaas. Het verkeer had het niet voor mij die dag. Toen we vertrokken naar Burcht vanaf Deurne hadden we bijna elk rood licht die we konden krijgen. Ohja: het was ook snikheet. In een auto zonder airco. Ik was serieus bang dat m'n wenkbrauwen gingen wegglijden. Cuz odds to be on time sure were. Serious anxiety.

If only. If only.
25 min te laat, kwam ik zweterig en eenzaam aan aan de voordeur. Euhm, alles was toe. Dafaq. Ik begon heel zielig en wanhopig te kloppen op de deur, venster, garage...
Geen reactie. Oh, en ik natuurlijk had ik geen telefoonnummer. OBVIOUSLY.

Meer en meer mensen waren vol argwaan mij aan het aankijken, en dat was te verstaan. Dan ik ging ik maar pruilen en triestig kijken naar de deur. Plots kwam er een kerel m'n richting uit. Compleet in et zwart met muscle tee, inclusief de muscles. Ik kreeg al het schijt dat een kerel mijn lawaai maken niet apprecieerde, want Burcht is niet echt een grootstad, dus waarschijnlijk ook niet gewend aan wanhopige meisjes.

Maar in plaats daarvan stond die kerel gewoon stil naast mij. Om het awkward moment te doorbreken vroeg ik of hij hier ook moest zijn. En ja hoor hij moest hier zijn. EN hij had een telefoonnummer. #Winning fuck yeah.

Die kerel schudde m'n hand: "Hallo, ik ben Gavin (valse naam ;) ) en wat zit je haar leuk!"
Jolien: "Oh hallo ik ben Jolien, de visagiste voor vanavond."
Wat ik dacht: "Oh hallo, ik ben Jolien, en damn boy, je lijf ziet er leuk uit.
God bless dat ik mezelf tezamen kon houden, niet in katzwijm viel en gewoon zoals een volwassene kon spreken.

The infamous hairstyle & Elisa

We geraken binnen, en zo te zien vreemd genoeg op tijd. (Hij was 40 minuten te laat.) Ik loop naar voor om m'n kit uit te zetten etc. Na wat rondlummelen (want het begon zo te zien pas om 8u) moest ik nodig plassen. Hop hop naar de ingang, en daar staat hij dan. Sympathiek te wezen in bloot bovenlijf. Ik knikte en lachte, hij knikte terug, en als een fucking baws ging ik naar het toilet.

Kept it together again. I guess I'm cool as fuck.

De avond ging verder, vele gezichten zagen er friggin BEAT uit. En als alle queens geschminkt waren was het tijd voor de film. Ik had er echt niet veel van verwacht, maar de film was echt leuk. Het eerste deel was het leukst en het meest hilarisch. Er zitten gewoon supergrappige fragmenten tussen.

En ja. Ik ben die irritante in de cinema die luidop lacht als een debiele zeehond. Sorrynotsorry.

Bron

En na de film was er een verrassing. Een stripper. En natuurlijk was dat Gavin.
Dude got moves. Hij had serieus goede dance moves. En dan kwam er nog een stripper bij huppelen die per se met z'n piemel wou zwaaien. Meeh. Dansen is leuker!

DANCE PONY DANCE

Bij deze. Een levenservaring erbij. Ik heb de hand geschud van een heerlijke stripper and I kept my cool.

WHAT DID YOU DO TODAY?

Dikke zoen van je kapoen
Jolien xoxo

You Might Also Like

0 reacties

Follow Us

Follow