Blokpauze: bingewatching part 3

13:51

Voor vele is augustus een blokmaand; met die herexamens in zicht is het misschien niet eens zo slecht om aan een nieuwe serie te beginnen am I right?

Ik heb ondertussen al veel series opgenoemd maar aangezien ik wel queen ben in binge watchen dacht ik laat ik er nog eens 10 delen want er gaan altijd series zijn die ik ben vergeten te vermelden in de vorige post!

1) LookingWie mijn oudere post over het einde van looking al heeft gelezen heeft deze serie ondertussen (misschien toch) al wel gezien. Voor wie deze post heeft gemist en geen idee heeft waarom Looking de moeite is om te volgen, als je weet dat het na 2 seizoenen gecancelled is (maar er komt wel een film of toch een afsluiter). Wel Firefly was ook gecancelled na 1 seizoen en heeft ook moeten afsluiten met een film en die serie is nog altijd even fantastisch als toen ze uitkwam! Het wilt niet zeggen dat een serie minder kijkcijfers heeft dan een andere dat ze niet de moeite is! Looking is vernieuwend en entertaining en gewoon leuk om naar te kijken meer moet ik er niet overzeggen want je ziet toch al in de trailer hoe geweldig het wel niet is!

Mijn verdict: Kijken want het opent je wereld en #storyofmylife cause darlin' occasionally we all go through the same emotions


2) Supernatural
OMG DIE TRAILER HOE JONG ZIJN DIE WEL NIET
AND WHAT DID I TELL YOU (je leest het sebiet wel)

Saving people, hunting things, the family business! NEVER GETS OLD! Seizoen 1 in 2005, seizoen 11 aired op oktober 2015. Tien jaar later en Jensen en Jared zijn nog altijd awesome en in mijn mening zijn ze alle twee nog knapper geworden met de tijd (oooooh yeah some eye candy). Supernatural is ondertussen zo'n klassieker en soms ben je die even beu, ik heb ook een tijd geen enkele aflevering gevolgd om dan seizoen 10 in een paar avonden te bingewatchen omdat eens ik terug begonnen was kon ik niet meer stoppen! Ik ben niet into freaky creepy things want ik ben een schrikschijter (en toen ik begon met supernatural dacht ik van oei fuck dat gaat kei creepy worden die eerste aflevering is echt creepy en ik had die toen eigenlijk afgezet omdat ik geen zin had om de hele nacht wakker te liggen yeah i'm that kind of person!) Supernatural is echt alles behalve creepy! Er zijn soms momenten dat je een beetje schrikt maar eigenlijk is het gewoon een leuke show onder de categorie: Drama, Fantasy en Horror maar eigenlijk kan Comedy beter het derde item zijn! En de muziek; ik weet niet hoeveel keer ik Carry on my wayward son al heb meegezongen in deze serie. Ik kan het ook niet laten ik ga gewoon verder in mijn hoofd met dat lied...

Mijn verdict: Het is lang, maar echt heel lang want elke aflevering is 40 minuten MAAR als het jou ding is en je vindt het niet erg om een paar dagen van je social life kwijt te spelen aan bingewatchen om al die afleveringen in te halen dan is het echt wel meer als de moeite waard!3) Hannibal

Ik moet seizoen 3 nog altijd uitkijken; normaal kijk ik series tijdens men eten maar het kannibalisme/moorden raken toch een gevoelige snaar bij mij waardoor ik soms mijn eten (vegetariër dus tis niet dat ik vlees eet) toch niet binnen krijg. Hence ben ik nog bezig met seizoen 3.
That being said Hannibal is wel een pracht serie die een klein beetje fucked up is en dat ge denkt 'heb ik nu iets ingenomen of is het gewoon de show die zo freaky doet'? Spoiler alert het is de show! Hannibal is eigenlijk zo'n serie die je niet kunt vergelijken met iets anders maar wat had je nu verwacht?

Mijn verdict: Geweldige acteurs die geweldig kunnen acteren en ook al krijg je soms een krop in de keel het is echt iets waarbij je altijd op het puntje van je stoel gaat zitten!


4) Rick and Morty

Om eerlijk te zijn de eerste keer dat je dit ziet denk je what the fuck? En je gaat dat waarschijnlijk ook blijven denken MAAR het is echt leuk ik weet niet waarom ik het echt leuk vindt maar ik kijk er gewoon echt graag naar. Fuck dit is de slechtste beschrijving ever.
ER IS EEN SEASON 2! (for those who care)

Mijn verdict: Hopelijk helpt de trailer want ik kan duidelijk niet goed uitleggen waarom je hiernaar zou willen kijken (ook al kijk ik er dus wel echt graag naar tis gewoon leuk)


5) Another period

Nieuwe serie op comedy central die nog steeds niet afgelopen is! Perfect voor een snelle (lunch) break want ze duurt maar 20 minuten en lachen gegarandeerd want wie wil er nu niet naar een serie kijken waarin een hond met een pruik voorkomt? (wat was mijn doorslag, ik had een artikel gelezen op cosmo over hoe deze serie echt de moeite was en de hond met de pruik overhaalde me; lees het artikel hier)
Hoe grappig is het wel niet dat een aantal van die dingen 'historisch accuraat' zijn!?
Oh en Snoop Dogg heeft het thema lied geschreven/gezongen hoe awesome is het wel niet om een downtown abbey setting the hebben maar dan gangsta as hell met zo'n theme song! Cutting up dem buxus's in class brah!

Mijn verdict: Entertaining, kort en leuk! Niet dat je zo'n zotte waaauw/OMG factor gaat krijgen zoals bijvoorbeeld in GoT but you'll sure have a jolly good time6) My mad fat diary

Ik moet het nieuwste (en ik denk ook laatste) seizoen nog zien maar de reden waarom ik deze show zo goed vindt (en dat doet britse tv wel veel sneller dan amerikaanse) is dat het zo oprecht is! Alle backstories en verhalen etc iedereen kan zich wel relativeren hieraan; we hebben misschien niet allemaal in een mental institute gezeten zoals Rae (ik was hier meer aan het schrijven maar dat zijn dan spoilers dus ik ga niet verder zeggen hoe we niet allemaal ons aan 1 of ervaring of 1 personage kunnen relativeren) maar ik ben er zeker aan dat iedereen zich wel herkent in iemand! Ookal speelt het zich af in 1996; teenage drama stays teenage drama en we maken dezelfde shit mee die onze ouders hebben gemaakt albeit een beetje anders of via een ander medium. Het is gewoon zo bekend en bevrijdend knowing it's all normal!

Mijn verdict: zoals ik al zei het is bevrijdend! En ook al ben ik geen teenager meer ik kan me nog steeds relativeren aan Rae, Chloe, Izzy, ... #knowthatfeel


7) Finding carter

Een MTV serie over een meisje dat ontvoerd was als peuter en dan is ze een tiener wanneer ze terug thuis komt naar haar echte familie. Voor de mensen die verder naar skins hebben gekeken behalve de eerste generatie herkennen Carter waarschijnlijk wel, ze speelde namelijk ook Emily Fitch! En ook al heeft Carter een tweelingszus in Finding Carter deze wordt niet gespeeld door Kat's echte tweelingszus (die ook in skins mee speelde) wat dus een beetje raar is als je Kat kende voordat je naar Finding Carter keek! Het is gewoon de transitie van een fake gezin naar je echte gezin eigenlijk, maar dat echte gezin die mensen zijn allemaal vreemd voor jou en je zogezegde "echte" moeder wordt gezocht door de politie. De geheimen zijn wel leuk maar het is niet tipt op dat niveau niet aan Pretty Little Liars en de big A reveal (en alle andere geheimen voordien!)

Mijn verdict: Het eerste seizoen is cava, dan begin je je te ergeren aan hoe dom Carter is en hoe selfish Taylor (haar tweelingzus in de serie) wel niet is, je krijgt echt medelijden met Carter. Hoe rijk is Bird trouwens alle komaan no teenage girl can be that rich!? Ik heb niet meer verder gekeken maar misschien ben jij wel into zo'n series


8) Gotham

Ben je fan van de Batman films? Wil je weten hoe Bruce Wayne zijn transitie heeft gemaakt na de moord op zijn ouders? Wil je weten hoe Catwoman is ontstaan zowel als Poison Ivy, hoe Gordon zijn moustache heeft gekregen? (Hij is moustacheloos in Gotham) en nog vele andere? Dan is Gotham de serie voor jou! En ook al is Batman nog niet in the picture er zijn wel heroes en villains, er gebeurd vanalles en er zijn momenten dat je ogen uit je hoofd vallen (ooooh spoileeeeeers).
PS: style goals = Fish Mooney (dem nails <3)

Mijn verdict: het is vrij simpel je ziet er graag naar of niet; als je nooit fan was van Batman ja dan moet je hier niet naar kijken, als je wel fan was kan het nog zijn dat dit niets voor jou is. This one is completely up to you


9) America's next top model

Nieuw seizoen, nieuwe deelnemers, nieuwe drama! ANTM is niet voor iedereen, ik keek er vroeger naar en ben dan ergens gestopt om vorige cycle terug te beginnen. Dit nieuw seizoen kijk ik dus gewoon verder! Alsof Sassy Miss J niet leuk genoeg is kun je ook nog Tyra haar rare looks zien (want soms denk ik echt why Tyra why???). Ik heb al favorieten en mensen dat ik hoop dat er snel uitgaan! Mensen dat ik niet snap hoe ze door zijn gegaan, ook waarvan ik verschoot hoe geweldig hun foto was want dan zie je ze op de show en denk je whut hoe gaat die dat fixen? En dan doet ze een fotoshoot en BAAAAM beauty on a screen!

Mijn verdict: sommige mensen zijn pro ANTM anderen moeten er niet veel van weten. Misschien ben je net zoals mij en besluit je na al die jaren nog eens naar ANTM te kijken? Misschien heb je dit deeltje niet eens gelezen omdat je denkt whuuut ANTM nooit van men leven kijk ik daarnaar. I don't judge


Als je de fotoset in gif wilt zien kun je dat hier ik weet echt niet wat ik zou doen zonder tumblr <3

10) UnREAL

Dit is mijn recentste bingewatch show! In het begin dacht ik hmmm zou dat wel de moeite zijn MAAAAAR FUCK DAT IS DE MOEITE! Er gebeurd gewoon zoveel en je ziet echt dingen gebeuren en er zijn momenten dat je denkt WHUUUUUT en NEEEEEEEE en ik wist altijd wel dat reality tv niet echt 'echt' was maar het is precies toch maar erg om in zo'n show mee te doen! Maar the crazy en the backstabbing en ooooh gewoon de show! Love it!

Mijn verdict: Super! Must watch!

Peace out bitches and remember if it's worth watching it's probably worth bingewatching too 

You Might Also Like

0 reacties

Follow Us

Follow