De Bootytap, zo doe je dat.

11:41

Sourcery!
Aight, ik sla graag op konten. Mannen, vrouwen, ik maak geen verschil! En eerlijk, ik ontvang van tijd tot tijd ook graag een gecontroleerde tik. Ik heb het over de bootytap. De bootylicious versie van de schouderklop, want een schouder is vreselijk hard en absoluut niet jiggly.

Sinds begin in jaar probeer ik (vooruitstrevend als ik ben) de bootytap te laten insijpelen in m'n vriendschapsroutine. Niet de eerste keer dat ik zoiets onder handen nam. De termen 'chillkleren', 'chillstoel' en 'vleesje' zijn vaste termen geworden in ons gezin. Dus startte ik m'n missie.

Had Sjallie iets uitstekend gedaan? BOOTYTAP
Was Céline gemeen of uitermate grappig? BOOTYTAP
 - Afwisselend met de casual high five om niet als een lesbo-perv over te komen...

Coming for that booty
Brrrrron

Deze zomer had ik de eer om met een gekke rosse jongen (om anoniemiteit te behouden: de Rosse God) voor de tweede zomer op rij speelpleinwerking te geven. 't Komt er op neer dat ik 1 maand met die mens op tjool was, en zo leer je een mens kennen.

En toen gebeurdde het.

Bootytap.

En het werd genegeerd. NICE.
Dat versta ik als: Legit, you tap dat ass girl!
En dat moet je mij geen twee keer zeggen. And so it began, ik wil zwaar beginnen bootytappen.

Een weekje geleden was er animatorenactiviteit in het zwembad, en het was 'met winnen' en dan wordt ik een beetje gek. Ik word zwaar competitief en begin strijdkreten uit te schreeuwen. Tijdens een van de spelletjes had een jongen van onze groep gewonnen.

'HOEZEE HOERAAA 7 bloedmooie maagden verdient hij!' Bootytap.

Bron
Om geen verkeerde signalen (want zo ben ik wel) begon ik te vertellen dat gewoon ass-grabben en bootytappen toch wel twee verschillende dingen. Al roepend, omkledend in de kleedhokjes van het zwembad. Cuz that's how real friends talk.

Dus bij deze:

GROUNDRULES FOR BOOTYTAPPING

1. Bootytap voor een reden: meestal als beloning op hilarisch deugnieterij, of op helse overwinning.
2. De ideale bootytap: kort, krachtig, handrug en topje van de vingers. 
3. Contacttijd is kort: 1 seconde, anders wordt het weird.
4. Alleen maar met iemand die je kent. Seriously bro.
5. Wees alert voor jaloezie!
6. Just don't als er friendzoneproblems om de hoek zijn.
Want dan zou de bootytap (totaal onterecht) als een mixed signal kunnen gezien worden.
7. Roep ook iets aanmoedigends tijdens, voor of net na de bootytap.
8. Liefst ook een lekkere "klets" als geluid.

Hopelijk kan je vanaf nu veilig, vrij en vrolijk bootytappen! Komaan, samen kunnen we het terugbrengen!

Dikke zoen van je kapoen
Jolien xYou Might Also Like

0 reacties

Follow Us

Follow