De ochtend dat ik me beledigd voelde door een reclame spotje

13:49

ja ik voelde me serieus op men tenen getrapt en volgens mij ben ik niet de enige!

Het spotje staat momenteel enkel in het Frans online (en het heeft een offensiever effect op den tv dan zie je alles beter en helderder) maar als je je tv eens opzet zul je het wel eens tegenkomen (voor het geval het nooit int Nederlands op youtube komt). Hier is het allesinds al in het frans; enjoy or not because I didn't!KOMAAAAAAAAAAAN!


Het eerste wat ik deed toen ik deze clip op tv zag was het tegen Jolien zeggen hoe belachelijk die spot wel niet is! In 't Nederlands had het nog meer effect eigenlijk!

Alle ook waarom moeten die vegetariërs er zo raar uitzien? Alle no offense to mensen die zich zo kleden maar dat is nu echt zo stereotiep!!!!

EN OOK WAAROM LIGT ER LETTERLIJK EEN HALVE KROP SLA OP DAT BORD! In 't Nederlands zegt hij dan "altijd hetzelfde sla sla sla" maar wie (behalve letterlijk een konijn ofso) eet nu gewoon enkel een halve krop sla? NIEMAND!!!!!

En dan zeggen die ouders ook van "er zijn toch groenteburgers en tofu" en begint deje jongen bekan te blijten terwijl hij zegt "ik heb nooit gekozen om vegetariër te zijn". In welke familie gebeurt dat zelfs dat ouders hun kinderen verplichten? Oké in zo'n weirdass families lak in die reclame die ge misschien 1/100 keer tegen komt en oké in boeddhistische families maar das religie en das just hetzelfde zoals elke joodse jongen besneden wordt.

EN DAN NOG ERGER DAN GAAN ZE DIRECT VLEES KOPEN EN STAAN ZE DAAR MET 4 VOOR TE GAPEN ALSOF ZE HET ALLEMAAL WILLEN!

En trouwens het is ook offensief voor andere merken want die moeder zegt dan "als ge dan toch vlees eet doe het goe" waarom is aoste beter dan de rest? Mijn katten verkiezen dat toch niet boven ander vlees hoor! (en ook al staat het nu in de promotie ik ga nooit nog iets van aoste kopen echt fucking offensieve kut mensen)

EN KAN HET NOG ERGER???

JA NATUURLIJK LAAT HEM ANDERS BLIJTEN ALS HIJ DA VLEES EET KOMAAAAAAAAAAAAAAAN WHAT THE ACTUAL FUCK!!!!!

Op die kleine youtube video zie je de traan niet goed maar op tv was da echt super duidelijk! Ik weet niet wat ik ga doen als ik na al die jaren terug vlees ga eten maar ik ben er zeker van da het ni blijten ga zijn! Alhoewel ik ga misschien wel blijten, blijten omda mijn maag er niet meer tegen kan of blijten omda ik spijt heb van men keuze om terug vlees te eten maar ik ga niet blijten omdat da stom stukske vlees zo lekker is!

En geloof mij, tofu is echt smaakloos maar daardoor hebben wij echt geen slechter eten! Doordat tofu geen smaak heeft leer je hoe je smaak geeft aan tofu en kun je echt zoveel dingen ermee doen. Tis misschien egoïstisch om te zeggen maar koken zonder vlees maakt u echt een betere kok, ge leert gewoon zoveel over smaken en hoe je niet zomaar een stuk vlees wat patatten en groenten op een bord smijt, vegetarisch eten is zo divers!


Check het gewoon! 

De volledige pagina

Zelfs beroemde chefs doen er aan mee want die weten allemaal hoe gezond het is! Ik wil niet zeggen dat je geen vlees moet eten maar zelfs Jamie Oliver doet meat free monday. En vergeet niet donderdag veggiedag! Maar toch elke keer als ik tegenwoordig op restaurant ga heb ik maar twee keuzes: Kaaskroketten of een vegetarische wok/pasta (wat altijd hetzelfde is gewoon andere noodles). En als er dan eens een restaurant is dat iets super awesome vegetarisch op 't menu zet dan halen ze dat af omdat het niet wordt opgegeten maar dan gebruik je die ingrediënten toch gewoon in de suggesties? Want het was geen veggieburger ofso maar echt gewoon een gerecht bestaande uit enkel groentjes! Soms is er ook een puur veggie slaatje maar ofwel is dat super duur en anders is dat echt gewoon sla ... weet je dat ik al op verscheidene plekken ben gaan eten waar er niet eens een vegetarisch slaatje op het menu stond? Een slaatje alle da is toch groenten maar nee er moet kip of scampi of whatever onderzitten!? 

Buzzfeed nailed it met hun "23 photos that are way, way too real for vegetarians" trust me! 

Dat was dan een uncensored, niet nagelezen, gewoon getypt wat ik dacht soort blog bericht! En dat allemaal door een stom reclame spotje. *Applausje voor Aoste* maar nee heus jullie zijn douchebags door zoiets te maken well done you just earned a spot in my "things i despise" list.

Peace out bitches and remember meat does not make great food

Ik ga nu mijn middageten maken wat halloumi/tomaten/basilicum gegrilde spiesjes gaat zijn en ik weet nog niet of ik sweet potato fries ga maken of niet anyway ik ben er zeker van dat vegetarian me beter eet dan iemand met een pakje aoste op het moment. (maar hey iedereen die mij op instagram volgt ziet men eten dus die weten dat :) )


You Might Also Like

0 reacties

Follow Us

Follow