Late night posts: marriage aaaaaaaaah

13:50

Jennifer Aniston is getrouwd! (again)

laat de 3 glazen rode wijn mij niet stoppen van een blogpost te maken over dit geweldige nieuws!

nee maar heus ik ben al super lang Jennifer fan! Brangelina booooooooooooooo want niemand neemt het geluk weg van Jennifer fucking Aniston!


Where I got disJennifer met Justin Theroux alle weet ge vergelijkt hem met Brad Pitt en bitch you damn well know our girl be better off! (nee serieus ik ben opgegroeid met Rachel Green en fuck it al die haar films zijn magical heb je cake al gezien? Serieus kijk naar mother fucking cake, cake is geweldig da is zo oh my god ik wist dat ze kween was maar fuck dat is echt QUEEEEEEEN!!!!!) 

Where I got dis
En Jen haar huwelijk's fotos vin ik nu nergens maar alle Jen kennende is dat gewoon prachtig want niets is zo prachtig als Jen zelf! Moest ik kiezen tussen Jennifer Aniston of Beyonce ik koos nog altijd voor Jennifer want zo hard kijk ik naar haar op! 

Where I got dis

Ik wacht op de foto's maar nu denk ik toch wel aan mijn toekomst

22 and still single .... daar is niets mis mee maar eigenlijk zie ik het wel zitten om een gezin te starten (because you know with my genes dem babies gon be hot hot hot!) maar daarvoor moet je toch eerst een relatie hebben die even duurt en dan samen wonen en trouwen etc (bitch you know i want to get married i want a big ass party all for me and all i want is good finger food, good music and drinks be flowing because that be my type of party)  ooooh worries <3

Where I got dis

ANYHOOOOW VANDAAG IS EEN DAG VOOR JEN WANT ZE IS DE 5de AUGUSTUS GETROUWD MET JUSTIN THEROUX AND THEY MAKE FOR SUCH A CUTE COUPLE

let me entertain you with some pictures

Link
Link
Link
Link
Link
Link

#relationshipgoals

Peace out bitches and remember if you do get married do it for love 

Ik ben zo melig nu ik wordt er zelf een beetje ziek van maar huwelijken/engagements doen wat met een mens!!! 

You Might Also Like

0 reacties

Follow Us

Follow