My childhood crushes

04:53

Hi there!

Geïnspireerd door een post op Smosh, begon ik te denken op wie (niet bestaande personages) ik als kind vroeger verliefd was. Wie liet m'n hartje sneller slaan? Fijne getekende vleeswaren gegarandeerd! Whoooohooooo!

BronJames van Pokémon

Zo te zien was ik in m'n pokemonperiode verlekkerd op een goede badboy.
Z'n paars haar is voor mij nog altijd een hairlifegoal. En wat kan ik nog meer zeggen over z'n groene ogen en z'n lak aan skills in pokemontrainen.
 Later gezien was ik misschien ook verlekkerd op een gay crossdresser. Op ieder potje past een dekseltje...

Bron

Robin hood, de vossenversie van Disney
OPNIEUW EEN BADBOY, say wut? Serieus, hoe knap kan een vos zijn? Z'n attitude alleen al, njammie! Stiekem was ik dan ook beetje tegen prinses Marianne. I'm not letting the bitch steal my man! But she did. 
Little John is een beer, m'n favoriete dier! En als ik het goed herinner, heeft die zich tijdens de film verkleed als vrouw? Welja... Crossdressers are my thang.

The Source

Max van Beyblade
Tyson kon me geen reet schelen, maar de zachtaardige Max? YES PLEASE. Ik had dan ook een Draciel beyblade, fuck yeah ijzeren top! Slayin all the other beys like a boss! Groene ogen, net als James... Toeval, of niet?                    dumduummm


The Source


Shane Hunter & Eric Matthews van Boy meets world

Wat kan ik zeggen? 2 badboys, 2 crossdressers. Dit maakt m'n lijstje wel compleet.
Anyways, still hot! Boy meets world was een van m'n favo series op ketnet. En niet alleen omdat die 2 meededen. Maar omdat het gewoon goed in elkaar zat.

Hun kapsels lijken ook heel erg op die van James. Toeval? Of gewoon de mode in de 90's?

Bron

Bron


Bron
Bron


Hebben we enkele crushes gemeenschappelijk? Of val je niet op badboys en crossdressers? Zo te zien heb ik een zeer specifieke smaak.


Dikke zoen van je kapoen
Jolien xoxo


You Might Also Like

1 reacties

  1. Hahahaha Jolien :D James, ultimate badboy, ik ben alleszins fan van z'n kapsel :D
    XO IMKE | Pastellics

    BeantwoordenVerwijderen

Follow Us

Follow