Snapchat: Een nieuwe verslaving begint.

09:16

No it wasn't.

Als je snapchat niet kent, dan leef je onder meer dan een steen. Het bestaat al een lange tijd, maar sinds kort ben ik wel heel erg aanwezig. 

Het zijn opnieuw herexamens, en dan is mijn brein in z'n opperste kunnen van creativiteit. Maar dat is niet per se positief. Heel erg random foto's met nog vreemdere teksten verschijnen op m'n verhaal of krijg je via een persoonlijk snapje (if I truly fancy you).

<3

Ik reconnect met ghetto me, straight from the hood: J-lin. (Jup, ik heb een streetname. Volledig zelf bedacht, en ik ben ook de enigste die mezelf zo niet. BADA$$ af.) En omdat ik nu eenmaal geen squad heb, zeker tijdens de examens niet, maak ik maar een squad uit alles dat ik rondom mij vind.

En ik wou dat het leven een musical was, dus ik zet er ook een vette schijf op.Dus wil je weten what the fluff is going on op m'n snapchat, voeg me toe : Jolainicorn .

Ik wil gewoon m'n inner thoughts met jullie schatties delen. In de hoop dat je jezelf herkent, en niet de enige bent die rondloopt in deze zwarte wereld, met een hoofd vol glitter.En stel, we worden besties op snapchat? Awesome, want snapchat maakt me ook extreem competitief. Elk vlammetje die ik heb: I CHERISH THAT SHIT LIKE A MY NARS BLUSHPALETTE. And that's a lot of cherishing.
Ik zou ook mentaal imploderen moest Sjallie m'n ultimate bestie niet meer zijn op snapchat. Dus Danckers, back the fuck off.
M.a.w. wees niet beschaamd, voeg me toe, kijk maar naar mij hoeveel en zoveel je maar wilt.<3
En wees lief: ik steek meer werk in m'n snappies dan er zou moeten ingestoken worden. 
Dikke zoen van je kapoen.
xoxo Jolien

You Might Also Like

0 reacties

Follow Us

Follow