Wat ik deze zomer al geleerd heb omdat ik domme dingen doe pt2

13:50

Socially Awkward Penguin. . mus {HIT
Bron

En we zijn terug met nog enkele wijze levenslessen! Want ik ben ook zeker dat jij deze situaties tegenkomt. Maar niet heus.


1. Probeer geen crazy sexy hairflip terwijl je aan het fietsen bent.
Het gegeven evenwicht is belangrijker dan je denkt. En nee, met die paardenstaart hairflippen geeft geen helikoptereffect. I know, ik was ook teleurgesteld.

Brrrron

2. Een mop maken over de woordspeling Flashligh - Fleshlight, is geen goede ijsbreker.
Het was eruit voor ik wist. Ik had het geluk dat m'n gezelschap m'n opmerking gewoonweg negeerde terwijl ik aan het lachen was. Misschien moet je er eerst zeker van zijn dat de mensen waar je bij bent zoiets ook hilarisch vinden. Just to be safe.
3. Blindelings je benen scheren of epileren, is geen strak plan.
Nope, it just ain't. Ik spreek dan wel over epileren. 
Serieus, zelf met kijken vergeet ik plekken... Word ik spontaan blind op bepaalde delen van m'n netvlies door de pijn? Ben ik zo high door m'n eigen verdovingshormonen dat ik m'n benen veel silkier smoothier zie dan ze zijn? These questions is why we need science!
bron

4. Balanceer geen passer op je bovenlip. 
En als het lukt hem te balanceren, ga niet enthousiast roepen. Stilo's, potloden, fluostiften (hardcore)... Maar geen passer. Toen ik deze dolleuke activiteit een kans gaf, zat ik in de studie. Eventjes een fist of zen momentje.
De passer valt recht met de punt in je booby. En guuuuuuuuurl, dat doet pijn!

Bron

5. Niet beginnen wild te rappen/zingen met je koptelefoon op. 
Zeker niet op muziek met expliciete teksten. Oh, doe ook geen coole dansmoves. Die zijn nog moeilijker te verbergen als je betrapt wordt. De kans dat er mensen achter je wandelen of lopen is groter dan je denkt.
Bij deze: voor de mensen die m'n performance zagen van R.A. of van Feelin' myself van Nicki Minaj. YOU'RE WELCOME.


Dikke zoen van je kapoen
xo Jolien
De rickroll was graag gedaan <3

You Might Also Like

0 reacties

Follow Us

Follow