13 rare dingen die jongens doen

13:59

1) Denken dat we met ze flirten terwijl we enkel vriendelijk zijn.

Link
2) Denken dat wij begrijpen wanneer ze met ons flirten?
Link


3) Na een lang bericht enkel antwoorden op het laatste puntje dat je hebt gezegd.
Link

4) Doing a dick move (of iets asshole-like zeggen) en denken dat wij dat zo maar vergeten. 
Link
no way in hell we brew that shit like a potion till it's ready to drop da bomb!5) Nu we toch in de dick categorie zitten: dick pics sturen?!?


6) Denken dat "omdat we zo open zijn over onze seksualiteit" we zomaar met iedereen (inclusief jou) naar bed willen gaan.
Link7) Being an egocentric biatch! De wereld draait niet enkel om jou het kan geen kwaad om te vragen wat iemand anders denkt.
Link8) Denken dat we make-up op doen en nadenken over onze outfit speciaal voor jou! Nee dat is echt waar allemaal voor ons! Jij hebt er gewoon profijt van, lucky you. 
Link


uitzondering op die regel: als we een nieuw setje lingerie kopen we willen zeggen 'hey i care i want to look good for you' of in andere woorden 'you mean something to me'
Link9) Als wij iets sturen via facebook en je antwoord met die fucking grote duim met die fucking fucking fucking fucking grote duim!!!! Niet het gewone duimpje nee de fucking extra grote blauwe duim! Kun je soms niet antwoorden met een zin of gewoon 'zal ik doen' nee altijd die fucking duim! IK HAAT DIE DUIM!!!!
Link

10) Nu we toch in het facebook thema zitten; het vertikken om ook maar iets te liken dat wij op facebook zetten. Denken jullie dat als je iets liked dat wij denken dat jullie je liefde verklaren? Is het gewoon zo dat jullie eigenlijk toch geen fuck geven om wat wij denken/doen/maken? Natuurlijk moet je niet alles gaan liken dat doen wij ook niet maar af en toe een like kan geen kwaad! 
Link11) Geen <3 achter een slaapwel willen zetten maar wel een xx. Waarom is die overgang naar een <3 zo moeilijk? De overgang van niets naar xx ging vrij vlot?
Link

12) De ene keer wel public affection tonen en de andere keer doen alsof wij niet bestaan? Like dude that shit is so confusing! EN ZO RANDOM!? 
Link

13) Denken dat wij weten wat wij voor jou voelen omdat wij als vrouwen meer in touch zijn met onze emoties dan meeste venten. Hell no! Wij hebben geen idee wat je voor ons betekent feelings are hard and complicated and maaaaan I don't know shit about love? What is love? 
Link
Komen bepaalde dingen je nogal bekend voor? Weet jij nog dingen die jongens doen die soms echt raar overkomen? (Ik denk dat als we met zen allen samenwerken we wel aan 100 puntjes kunnen geraken want jongens zijn zo verwarrend!) 
Let us know via onze facebook pagina of in de comments below <3


Peace out bitches and remember to always stay fabulous! 

You Might Also Like

0 reacties

Follow Us

Follow