Bodytalk: Flawless part 2

04:56


Wow. Toppunt van procrastination. Dit artikel moest een goede 6 maand geleden geschreven worden en online worden gezet. Sjallie schreef al part 1 en het is mijn beurt om m'n lichaam en body image te analyseren. Geen beter moment dan nu. Ik lig al 4 weken stil op vlak van sporten, en wie weet zet dit mij aan om m'n gat op te heffen.

Get ready to see some bodyflaps waving !

Een eindje geleden woog ik een pakje meer dan nu, dus ben ik nu echt wel blij met m'n lichaam. M'n doel is om eerst een artikel te maken over de delen die ik minder vind, en dan een deel met de puntjes die ik te pruimen vind. En hopelijk verschijnt dat iets eerder dan dit artikel. -Wishful thinking-


Backfatflaps aka m'n rug

Iets wat ik echt niet fijn vind aan m'n lichaam is m'n rug. De minste beweging die ik maak veroorzaakt rugflapjes. Not very tasty. Sjallie zegt dat er wel oefeningen bestaan om je rug strakker te maken, maar dan komen er gewichtjes aan de pas. Persoonlijk heb ik geen gewichtjes in m'n bezit, en ben ik te cheapass om er te kopen, en nog cheapasser om een abonnement te nemen voor de fitness. Just being honest here. So I'll let those motherfuckers flap.

Deze foto is mooi samenvattend voor heel m'n bodaay.


M'n buik

Bodyshapewise ben ik een appeltje. Met andere woorden is een platte strakke buik een utopie. En dit geldt ook voor een wespentaille.Of ik moet al het lekker eten uit de wereld opgeven, en dat vind ik het niet waard. Priorities. Je kan wel allemaal gekke buikspieroefeningen gaan doen, maar we weten allemaal (vooral voor de dames): Abs are made in the kitchen..

Bron
M'n kont: de eeuwige haat - liefde verhouding

Le booty. M'n droombooty is Beyonce's derrière. Maar wie wil die kont niet? Zou ik er m'n ziel voor verkopen? Dunno, maar ik zou er over twijfelen. Zou ik er Sjallie voor ditchen? Misschien als ik ook de rest van haar goddelijk lichaam erbij krijg en de rapskills van Nicki Minaj. MAAR NIET HEUS! Als je even een foto wil zien, scrol naar boven, you couch potatoe!

Opnieuw: appelfiguur. Alles wat ik eet gaat rechtstreeks naar m'n buik niet naar kont. So no cake by the pound.

Ookal is m'n kont niet rond en squishy, ik haat hem (ja idd) niet. Omdat hij niet veel vet bevat is hij vrij vast en stevig en heb ik minimaal last van cellulitis. Ieder nadeel heeft z'n voordeel?
Dat ass though, ik kan dit voor eeuwig en eeuwig in loop bekijken.


Le visage: m'n troape zoals ze zeggen in West-Vlaanderen.

Voor mij een van m'n belangrijkste facetten becuz: make up.
Helaasdie heb ik geen mooie crease (das een plooitje of holte in je oogkas), maar ik heb wel een shitload aan ruimte tussen m'n wenkbrauw en m'n oog, wat best wel winning is. M'n ogen zijn ook niet symmetrisch, wat echt zwaar suckt! M'n huid is oké, maar helaas niet onzuiverheden vrij, maar tbh ik kan niet klagen. Helaas krijg ik meer een meer donkere kringen met het ouder worden. :'(

Ik haat m'n wenkbrauwen. Eigen schuld dikke bult, ik en m'n puberteit hebben ze kaalgeplukt en sindsdien heb ik maar een dozijn haartjes per kant staan. Sad times.

M'n neus: meeh. Dikker aan de onderkant, thank god for countouring.Anyways, dat is het dan. Het gezaag en geblaat over le body. Ik heb hier en daar een beetje overschot, BUT HEY

MORE JOLIEN TO LURVE 

Deel 3 en 4 moeten de positieve bodylurving delen worden. Let's hope for it. En ik sluit graag af op dezelfde manier als Sjallie. 

Love actually, guilty : my fave movaay.

You know you love you, or at least you should know you should.

Dikke zoen van je kapoen
xoxo Jolien

You Might Also Like

0 reacties

Follow Us

Follow