Not so flawless: Er is een feestje, wanna come?

05:02


Goddamngoddamngoddamn.
Allereerst : That's what she said.

I know. Ook ik dacht dat ik superflawless was, maar helaas ik moet jullie de illusie ontnemen. De laatste weken begon het me op te vallen dat ik heel erg impulsief mensen uitnodig naar allerhande. Een feestje, een sleepover, iets eten of drinken?
NO BIGGIE, I'll do it all, and you're invited.

Er bestaan duizenden gekke trekjes wat betreft mensen. De meeste mensen zijn peoplepleasers, je hebt er ook die geen nee kunnen zeggen, mensen die confrontatie ontlopen, of mensen die niet van Beyonce houden. Iedereen heeft z'n mindere kantjes. Ik ben een extravert, en dat uit zich dan in zich willen omringen met allerhande mensen.

I know ya lurve me

Op een of andere manier heb ik de neiging om iedereen uit te nodigen naar feestjes. Mijn feestje of een feestje dat nog niet eens in gepland? No biggie, ik nodig je wel uit, we gaan wel samen. Oh, je bent bob, je hebt geen zin om te rijden? Blijf dan slapen! IEDEREEN, blijf maar slapen! De ontelbare hoeveelheid mensen die ik al uitgenodigd heb om te blijven crashen op m'n kot, 't is craycray. Soms absoluut niet haalbaar, maar m'n aanbod is wel gemeend. Sta je aan m'n deur? Ik laat je wel binnen, en geef je een plekje om uit te rusten.
Kijk. Zelf nu kan ik het niet laten.

Wow. Dit zou m'n paspoortfoto moeten zijn.

En neen. Ik denk er gewoon niet bij na. Of ik je nu supergraag zie, of ik ken je niet. Ik nodig je uit. Vorige maand heb ik bijna het personeel van sport Hogent uitgenodigd voor de spaghettiavond bij Céline op m'n ex-kot. 

Ik word er oprecht gelukkig van om mensen uit te nodigen. De uitgenodigden worden blij omdat ze zich gewenst voelen en ik word blij van hun geluk. Ja, ik leef van jouw geluk.

Patronus ain't gonna stop me

Dus nu probeer ik eraan te werken. Ik bijt m'n tong en lippen haast kapot. Sjallies verjaardagsfeestje komt eraan, en ik wil iedereen. IEDEREEN. Maar ik houd me sterk. Stoer heb ik me ook voorgenomen 20 maal te pompen telkens als ik iemand uitnodig voor een feestje.

Wie weet ben ik binnen een maand megagespierd, of heb ik geen vrienden meer over.

You know ya wanna come to my partay
Dikke zoen van je kapoen
Jolien xoxo

You Might Also Like

0 reacties

Follow Us

Follow