Top moments: 35 jaar Kim Kardashian op deze planeet

14:06

Door een writers block en gebrek aan inspiratie heb ik al een tijdje niets meer gepost... Shame! I know maar nu op 21 oktober is het toch net Kim Kardashian West haar 35ste verjaardag! Say whuuuuut??!? Laat ik van deze gelegenheid gebruik maken om toch nog eens iets neer te pennen! (alhoewel het zijn vooral foto's maar hopelijk ga je door die foto's een beetje lachen <3) 

De keer dat Khloe naar de gevangenis moest:

Link


De keer dat ze de top AOL search was (oh dit is oud):
Link
Oh Kourtney toch, wil je meer geweldige Kourtney qoutes klik dan hier (Kourtney en Scott hieronder maakten echt KUWTK! Soms ben ik echt zo Kourtney)
Speaking of Kourtney dit moet ik gewoon erin zetten;
Sometimes I'm Kourtney sometimes I'm Penelope:
Link (en de andere 3 foto's)
De keer dat Kim even haar kapitaal was vergeten:
Link
De keer dat ze wist wat belangrijk was:
Link
Don't y'all dare deny it! Zelfs als je moet niezen en je hebt net je mascara gedaan doe je er alles aan om niet te niezen! Oh net al mijn foundation en poeder op, mooi en egaal, krijg je toch net een lekneus zeker #firstworldproblems? Bitch you can punch me in the stomach if I got fresh make up on I ain't shedding a single tear! 

De keer dat ze mij beter deed voelen over mijn instagram activiteit:
Link
En mijn tumblr activiteit 
Link
De keer dat ze me beter deed voelen over mijn food choices:
I feel ya Kim!
Link
De keer dat ze iets belangrijk zei dat sommigen soms vergeten:
Link
&
Link
De keer dat ze haar contouring process online zette:
Link
(natuurlijk moet je voor de video betalen of je tijdelijke free trial gebruiken maar hebben wij niet allemaal leren contouren door de Kardashians? Eerst kwam face dan kwamen boobs! Zoals Kylie haar borsten)

De keer dat Kanye onbewust aan het haten was op Kim haar eigen spel:
Link

De keer dat ze haar naakte zwangere lichaam op instagram zette (met bijhorende tekst):
Link
En dit 

Link

And finally gewoon Kim haar face. Can't we all relate to this?:
Link
In een perfecte wereld had ik 35 foto's hierop gezet omdat Kim 35 is geworden but ain't nobody got time for that!

Anyway


Happy birthday to Kim Kardashian West
Link
Ik vraag me af hoe haar bday party er gaat uitzien; wees maar zeker dat ik iets ga gebruiken voor mijn Kanye themed bday party (want Kanye zijn bday party was nu niet bepaald my type of party)!

Peace out bitches and remember to be the queen of you always! 
Do what you want and have it your way all day like Kimye!

You Might Also Like

0 reacties

Follow Us

Follow