Marriage Material: Wie kies jij?

16:00

Linkjevoorjou
Ik ben 22, en ja ik ben dit moment op m'n vruchtbaarste. M'n eitjes zijn op hun best. Neen, m'n eierstokken klepperen niet spontaan bij elke man die gezegend is door moeder Natuur met een wonderbaarlijke genetische code... Maar een gezin hebben, kinderen baren, en een man (of vrouw) aan je zijde hebben... Het begint toch dichterbij te komen.

Vooral als mensen van je leeftijd plots foto's van hun kinderen beginnen te posten. Het meest verantwoordelijke dat ik deze week deed, was de vuilzak buiten zetten. #swag

Hoe pak ik dit aan? Wel, ik quoteer en bekritiseer ieder persoon op bepaalde onmisbare kwaliteiten die ik nodig vind. En natuurlijk... X FACTOR. Megabelangrijk en gedefinieerd enzo.

Bron

Andere categoriën: 
Genes on fleek: Ik ben onderdeel van de Millenium generatie. M'n instagram kan alleen maar mooie dingen gebruiken. M'n kind wordt het hoofdonderwerp van m'n instagram eenmaal hij geworpen is. Moeder Natuur geeft geen kloot gratis, dus kunnen we maar beter een goede genenkaart trekken.
Motherfuckin money, daddy cool en wifebeater zin verder vrij duidelijk.


Dadumtschhhh
1. DAVE GROHL
 • X-factor: Iedere meid weet het. Je ziet hem. Je wil spontaan z'n kinderen dragen en baren. Je weet niet eens waarom. Het enige dat je weet is dat je lifegoal is.
 • Daddy Cool: Ookal ken ik de Dave niet persoonlijk, ik schat hem in als een goede speelse vader die snel een oogje toeknipt. (Rockstar, someone...?) Sowieso m'n partner voor good parent -  bad parent... Want ik ben nu eenmaal een superieure straffer en m'n boze en afkeurende blik heeft prijzen gewonnen.
 • Motherfucking money: Hij is rijk. Hij kan m'n gezin onderhouden. Ik kan iets nutteloos gaan doen zoals m'n rozenstruik onderhouden terwijl ik professioneel taarteter word ofzo. Very legit. Me likey likey. Me gustah.
 • Wifebeater much: Joepie de poepie! Zo ver ik weet is er geen weet over vrouwen of kinder aftroeven! Altijd een pluspuntje. Ik denk dat voor m'n Sjallie dit de enige test is waar je voor moet slagen. Alhoewel, een spank kan ze wel waarderen.
 • Genes on fleek: Mooie volle baard, volle haarcoupe die verschillende stijlen aankan, mooie bonestructure... Helaas heeft hij een paardenmuil, but i'll take it. Ik ben echt niet zo moeilijk hoor. #sluttitude
 • Idiote hobby's of irritante exen: Drummen is geen stille en geen discrete hobby. Maar weet je wat, we zijn toch zo vreselijke rijk... Kunnen we geen extra perfect geïsoleerd studiotje kopen? Ja? Oké, check. Dave is niet bekend om crazy exen, dus we're cool.
2. JIMMY FALLON
 • X-factor: Al een chance datie grappig is. Nuff' said.
 • Daddy Cool: Jimmy heeft al meer ervaring met kinderen dan mij, dus ik neem aan datie wel een goede papa zal zijn voor m'n kinderen. Hij heeft nog iets kinds in hem, dus spelen met de kinderen en zich betrekken bij de opvoeding komt wel in orde.
 • Motherfucking money: Da zit wel snor denk ik.
 • Wifebeater much: 'k Denk het niet? Het voordeel aan celebs is dat ze constant onder de loep worden genomen door paparazzi en journalisten. Moest hij een wifebeater zijn, was dat allang bekend. Hij staat ook bekend om z'n vallen en kwetsen van vinger, als hij me slaat, is het waarschijnlijk per ongeluk. (Trust me, ik ben een ervaringsdeskundige. Sorry Sjallie.)
 • Genes on fleek: Meeh. Maar is lachen en humor genetisch? Hij is op zich niet lelijk met een grote L. Maar ook geen Ryan Gosling. Hij heeft wel een hoog cute- en knuffelgehalte.
 • Idiote hobby's of irritante exen: Zo te zien is Fallin' (HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA) een van z'n hobby's. Hij is steengoed in lipsyncen, dus dat is iets dat we samen kunnen doen. Ik denk wel dat het zou klikken. Jammer genoeg heeft hij een vrouw. Maar dat is maar een tijdelijk probleem. 't Is nie omdat er een keeper in de goal staat dat je niet mag scoren.

Sorry
3. JUSTIN BIEBER
 • X-factor: Vroeger kon de Biebz mij niet bekoren, maar met z'n laatste cd heeft hij me toch in z'n macht. What do I mean? Serieus, kijk naar z'n nieuwe videoclips en dans op z'n liedjes.
 • Daddy Cool: Dat is volgens mij wel z'n grootste minpuntje. Hij is fameus omdat hij vaak de klootzak uithangt, en zo iemand wil je nu eenmaal niet rond je kinderen. 
 • Motherfucking money: Hopelijk heeft hij nog niet te veel verkwist aan drank en drugs en auto's en andere zedeloze feiten!
 • Wifebeater much: Zelfs als hij mij slaat, kan ik van hem winnen in vechten. I mean... Orlando Bloom heeft hem kunnen bitchslappen. En Selena is nooit gespot geweest met blauwe plekken.
 • Genes on fleek: Oh god, goede wijn wordt beter met de jaren, en zo ook Justin Bieber. Zelfs met geblondeerd haar vind ik hem lekker. Hij mag wel die domme pet ditchen. I wanna see your pretty face.
 • Idiote hobby's of irritante exen: Er is geen enkele manier waar ik kan competen met Selena Gomez. Lesbihonest, die is bloedgeil (imo). Verder gaat hij wel veel uit, dus 's avonds zal ik hem ook niet te veel zien. Quality time met de kinderen zal ook op een laag pitje staan. But he qute though.

Welke vent kies jij?  (JA WHADDAFAK EEN POLL OFWA??)

Dikke zoen van je kapoen
Jolien xoxo


Whom you gonna put a ring around?

Dave Grohl
Jimmy Fallon
Justin Bieber
Sjallie
Poll Maker

You Might Also Like

0 reacties

Follow Us

Follow