Tips & tricks: 5 dingen die je niet moet doen als je dronken bent

14:10

Mogelijks heb jij zelf wat advies over dit onderwerp maar toch wil ik mijn kennis, die ik heb vergaard over de jaren, met jullie delen. Zoals jullie misschien al doorhebben hou ik wel van lijstjes in mijn leven dus deze keer wordt het, je raad het nooit, alweer een opsomming!

Dus hier speciaal voor jullie entertainment: dingen die je niet moet doen als je dronken bent1) Lipstick aanbrengen

Link
Zelfs lippenbalsem met een kleurtje laat zijn sporen na! Je denkt wel dat hij enkel op je lippen zit maar nee hoor hij zit helemaal rond je mond en je ziet er uit als een halve clown terwijl jij denkt dat je er super sexy uitziet.
Nog een tip in deze categorie: breng je lippenbalsem niet aan als je wandelt en zeker niet als je wandelt na een aantal shotjes tequila.... er zit een tandafdruk in mijn lippenbalsem. Verassend genoeg was men lipstick toen nog wel goed!

Uitzondering: indien je een spiegel en goed licht hebt.

2) Je crush sms'n 
Link
Bitches can't fool me! I know y'all have done this before! 
Niet? Ik ben er 99% zeker van dat iedereen al eens een zatte text heeft verstuurd waar ze achteraf spijt van hadden. Indien je dit nog niet hebt gedaan heb je er zeker weten al aan gedacht! 

Drunk texting making things awkward since 1999

3) (Groep)Selfies 
Link
Heb je ooit al een groepselfie genomen tijdens een avondje uit? Zijn die selfies ooit al mooi geweest? Waren die ooit in goed licht getrokken? Trok de hashtag op iets of waren het gewoon een hoop fout geschreven woorden? Heb je misschien perongeluk op @ geduwd in plaats van op # en kreeg je 1 like op die foto namelijk van @sexybitches? 
Een dronken selfie is nooit goed! En je hebt meer werk om al die selfies achteraf van je instagram te verwijderen als je besluit om je op 1 thema te focussen en serieus dat is irritant. Je denkt misschien maar ooh die leuke herinneringen oké true het is handig dat je alles documenteert op camera moest je je niets meer herinneren de ochtend nadien maar het beste is deze niet meteen te delen.

Uitzondering: je kunt licht aangeschoten zijn en je kunt 'ik hang bijna boven de pot' zat zijn afhankelijk van je meting op deze schaal kun je nog wel goede selfies nemen die het delen waard zijn. 

4) Fietsen
Link
Elke keer dat ik zat fiets val ik, dat is gewoon een feit. Stukken aan men fiets of stukken aan mezelf maar die dronken avond blijft me zo voor eeuwig bij! 
Maar hey ik heb net men fiets laten maken doordat ie kapot was en wat blijkt nu na 1 keer te fietsen is hij weer kapot! Hoezeeeee ik kan alleszins niet dronken vallen met mijn fiets want ik heb nu geen fiets <3 

5) Problemen uitpraten
Link
Je gaat niet uit je woorden geraken, je gaat dingen zeggen waar je later spijt van hebt, je gaat extra gemeen zijn, je gaat je beste poker face opzetten maar het gaat niet lukken, je gaat beginnen blijten, je gaat je slecht voelen, je gaat nadien niets meer zeggen tegen de persoon waarmee je ruzie had en dan is dat elke keer awkward als je elkaar tegen komt.

Wat er zeker weten ook gaat gebeuren is dat iedereen zen eigen versie heeft van de ruzie en voor één of andere reden heeft elke persoon wel een excuus waarom ze als eerste niet terug iets moeten zeggen. En soms denk je dan dat je terug iets gaat zeggen maar dan herinner je die fragmenten van dat dronken argument en word je weer super pissed en natuurlijk vertik je het dan om sorry te zeggen dat je zo'n cold hearted bitch was de afgelopen weken. Cold hearted bitch who moi? Natuurlijk dat! I own that shit! And no way rosé that I am taking the blame! Band-aids don't fix bullet holes BITCH!  

Puntje bij paaltje: tis geen goed idee om zat ruzie te maken

Link
Nee maar heus dit is alles wat ik momenteel heb!

Hopelijk heb je nu geleerd wat niet te doen als je dronken bent! In principe kon er nog "je tetten tonen" of "je string showen" bij staan (misschien onder een gedeelde categorie "naakt gaan") maar ik ben altijd pro naakt dus doe maar als je zat bent! 


Nu moeten jullie wel niet stoppen met drinken! Er zijn dingen die je beter niet doet als je zat bent maar let's face it tis kei leuk om zat te zijn (zolang alles in je maagje blijft ofcourse) so grab some glasses and pour me another bottle of Merlot

Link

Zijn er nog dingen waarvan je denkt dat je die beter niet kunt doen als je dronken bent? Let us know! Ik hou van dirt, gossip en drama so entertain me bitches <3 

Link

Peace out bitches and remember bier na wijn geeft venijn, wijn na bier geeft plezier! 

You Might Also Like

0 reacties

Follow Us

Follow