Baby's maken - the responsible way: Face blender

22:00

af0abbacf2296a6e23e1b74aad21a6a783cfc4a9a35c53724331e80274623e42.jpg (625×466)
Oh spidey

Voor wie het niet doorhad door artikels zoals  Marriage Material... Mannen die het goed doen met kinderen laten m'n hartje sneller slaan. Waarom? Geen idee. Misschien de eierstokken die aan het roepen zijn en d.m.v. hormonen m'n lichaam overnemen, of misschien gewoon omdat het omgaan met de kleine medemens veel vertelt over je als persoon. Dat is toch mijn mening.

Een eindje geleden was het Rubenboy Tell'em ($wagboy en performer) z'n verjaardag. Het plaatje was bijna compleet! Leuke (en een mindere leuke) mensen , check! Taart, check! Snackjes, CHECK!
We hadden zelf gezocht naar een celebrity om mee te vieren. Jammer genoeg mailde Snoop dog ons niet terug. Later zagen we dat hij druk bezig was zich voor te bereiden op Thanksgiving. Dus het is hem vergeven.

Wat is er dan nog tekort denk je? Een leuke ijsbreker en smaakmaker van de avond. En bij ons was dat : KINDJES MAKEN.


Neen, het was geen gigantische orgie. Ik heb het over de fantastische app Face blender.
Heb je al altijd willen weten hoe de kinderen van je crush of van je ex er zouden uitzien? Dit is je kans. Altijd al willen praten met die lekkere jongen, maar vind je geen gespreksonderwerp? This app got your back.

Gewoon je gsm uithalen: "Ohjaa, ik wil weten hoe onze kinderen er zouden uitzien! Mag ik even een foto? Dat is hier een megagrappige app!"
*sexy haarzwiep + traag knipperen met je luscious lashes*

Dan is het wachten. Met veel geluk ziet je kind er uit of een topmodel, het ander moment is het triestiger dan Quasimodo (no offense, bro).
Drie van de 1000 kinderen die ik had gemaakt die avond, waren echt knap. En direct was er ook een band en een gespreksonderwerp om naar terug te grijpen. En als je kind lelijker is dan de nacht, kan je er de hele avond mee lachen.

Ik voeg de daad bij het woord: Zie hier, m'n knapste offsprings.


Nog een paar snelle tips en tricks; 
- Neem eens een foto met en zonder make-up en creëer stunning Dragqueens.
- Probeer het eens met een kerel met een baard.
- Zorg ervoor dat al je haar naar achter is, om het correctste effect te krijgen.
- Niet lachen, niet huilen, gewoon neutraal kijken.

Je kan natuurlijk ook jezelf combineren met celebrities, maar het loopt meestal niet goed af. Maakt niet of je blond bent, of een brunette : Een combinatie met Beyonce maakte beyonce alleen maar lelijker. Cara Delevingne en ik daarintegen zijn een winning combo. I know you jelly.
Ik raad je echt aan om de app te proberen! Het is echt lachen geblazen. En je weet tenminste met wie moet playen en met wie niet. (I know... Playen is een nieuw woordje in m'n vocabulair. I'm so proud.)


Welke handsome children breng jij voort? Je mag altijd foto's posten met de #jellybabymuch

Dikke zoen van je kapoen
xoxo Jolien

You Might Also Like

0 reacties

Follow Us

Follow