Happy Birthday Jesus

14:14


En voor alle rest wiens verjaardag het niet is:

Link

Ik weet wel dat de meesten zich nu minder douchen omdat het blok is ;-)


Hoe ziet jullie kerstmis eruit? De mijne gaat als volgt; pakjes openen en gelijktijdig ontbijten, wat chillen want het is een dag waarop ik niet studeer, naar mijn oma te gaan om daar avondeten te eten met de rest van mijn familie en pakjes te geven/krijgen, redelijk veel drinken, aangeschoten in mijn bed kruipen zoals het hoort!

Nu kun je wel bedenken dat ik tussen die uren men tijd soms wat nutteloos besteed door kerstmis dingentjes online op te zoeken. Ik ben er zeker van dat jullie dat ook doen, en zo niet is hier het moment om toch verder te scrollen :-)


Om jullie al wat in de mood te brengen hier is Ariana haar kerstschijf!

         

Now y'all feel warm and fuzzy on the inside volgt hier wat nutteloze troep om je wat Christmas spirit te geven, enjoy!

Link
Laat ik proberen hier toch wat orde in te steken

Kerstdieren

Link
Link
Link 
Link
Fandom


Link
Na al die jaren heb ik besloten om terug naar Buffy te kijken
Best decision of 2015! (of toch één van)
Link
Link
Link
Link
Link

Vunzige woordspelingen/mopjes/afbeeldingen

Celebs
Link
en nog Drake: 1234 

Link
Link
Link
Link
Link
Link

Gifjes, ik hou van gifjes!

Link
Link
Link
Link
Link
Link

All of the above?
of eerder random shizzle?

Link
Link
Link
Link
Link
Link


Link
LinkEn speciaal voor Jolien omdat voor haar Jimmy Fallon marriage material is     


         


Merry christmas lovelies 

Link

Alright peeps that's enough for today! Now go outside and play.Link

Cause how else will you get your satisfaction?

Peace out bitches and remember even the Grinch dressed up for Jesus his birthday

Link

ps: voor de mensen die geen cash hebben voor kerstcadeau's  ik geef toe ik vond een oude kaars van men mama in een kast (die nu bij de nieuwe zetel past) en ik heb hem ingepakt. Ik vraag me af of ze het gaat doorhebben want hij lag al lang in die kast hoor!

You Might Also Like

0 reacties

Follow Us

Follow