Hoogte - en dieptepunten in de blok: kerst 2015 part 1

09:13

Sourcery

Ja, wij zijn er weer! De dolgekke periode der examens staat de bonken aan de deur. C'est arrivé. Te moritura salutat. Het is blok.

En omdat m'n dagen zo mooi gevuld zijn met ultieme blijdschap en verdriet, deel ik dit het liefst met m'n schatten van lezers. Brace yourselves voor de meest loze dingen, die je ooit las. ( = korte inhoud van deze gehele blog.)21 december
- Hoogtepunt: Ik heb bijna geen aanschuifrij gehad bij de post en was op het nippertje m'n fietssleutel niet kwijt.
- Dieptepunt: Ik bezeerde m'n lies toen ik een coole ninjamove wou tonen aan de mutti. Ik maakte ook een leuke snappie, snapchat weigerde de snap up te loaden. Dus geen snap en een boze kat. My life is a mess.


22 december
- Hoogtepunt: Kerstfeestje vanavond met gratis eten, tijdsverkwisting die ik niet kan permitteren. Oh well... Ook het besef dat het vergeten van je pil niet erg is, want celibatair zijn hoort bij m'n single bestaan.
- Dieptepunt: Ik beet een velletje van m'n lip dat niet loszat. Bloeden.

23 december
- Hoogtepunt: Een level waar ik vast zat met Candy Crush winnen. NO ONE CAN STOP ME NOW.
- Dieptepunt: Vastzitten op een nieuw level op  Candy Crush.

Resourceful

24 december
- Hoogtepunt: Gekust worden door Maurice. Familiefeest met pannenkoeken flamberen.
- Dieptepunt: Tijdens het fietsen , ben ik bijna een valse wimper verloren.

25 december
- Hoogtepunt: Uitgenodigd worden voor een onesieparty in Roeselare.
- Dieptepunt: Uitnodiging moeten weigeren. #fokdeblok Ik besliste ook om voor de allereerste keer naar de basic fit te gaan. Nope, gesloten.

26 december
- Hoogtepunt: Met m'n tante in A'pen stad rondhangen, Imke (Pastellics) en haar sexy concubine Cé superonverwachts ontmoeten in de Hema en daarna een heerlijk familiefeest. Het maakt m'n hartje warm dat het oké is om te eten met lepel en vork, en dat het oké is om m'n neefje en schoonnichtje te coachen en aan te moedigen als ze aan het kakken zijn. Oh familie <3
- Dieptepunt: Met hakken shoppen is een dom idee.

27 december
- Hoogtepunt: Versgeperste sinaasappelsap van je mama'tje krijgen
- Dieptepunt: Hoofdstuk craniale zenuwen kent geen einde.


Heb jij nog iets interessants gedaan vandaag?  Lesbihonest, het antwoord is nee.


Dikke zoen van je kapoen
xoxo Jolien

Ps: Krijg je niet genoeg van mij? Zend me dan een pm voor n00ds of lees m'n hoogtepunten in de blok van de paasvacaay: 1 en 2.
Nee , niet zo'n hoogtepunten. Viezerik.

You Might Also Like

0 reacties

Follow Us

Follow