Waarom je meisjes in de sportschool moet gaan verleiden.

11:41

Damn

Wil je een meisje versieren zonder 'belazerd' te worden door make up en push up beha's? Get your ass to the gym! Specifiek groeplessen zoals BBB, bodysculpting of zumba.
De theorie ontstond toen ik met een vriend aan het zeveren was, toen ik hem wou overtuigen om mee naar m'n sportlessen te gaan. Maar hoe meer ik er over denk, hoe beter en beter ik het vind.

"Ik versta het nie!?" hoor ik je zuchten. Wel, haal de stront uit je ogen. Follow me to the light.

 Dames die aan een goede groepswork out doen zien er op hun slechtst uit. Dus alleen maar positieve verrassingen als je op date gaat! We zien er bloedrood uit, we stinken en ons haar ziet er niet uit. Meeste dames dragen geen make up naar de sport, of hun make up van de dag zelf zit erop, en die smelt eraf na het sporten. Behalve als je een magisch gezicht als het mijne hebt, dat heel weinig zweet.

gurl
Niet alleen het gezicht valt beter te keuren, de algemene vleeskeuring wordt ook makkelijker. Strakke en/of korte broeken, spannende of openvallende topjes en sportbeha's die alles minimaliseren. Again: The whole package is exposed. Je koopt geen kat in een zak.

Of. Je speelt het nog slimmer. Je kan dus kiezen voor een instant knapperd. Of je kan kiezen voor die ene meid, die nog maar net begonnen is met de healthy lifestyle. Die ene mooierd met nog een beetje chubby, die ene met nog een beetje te kort aan zelfvertrouwen om als een bitch te reageren op jouw mannelijke (of vrouwelijke) avances.

Stel je voor: je relatie groeit samen met haar zelfvertrouwen. Je overstelpt haar met complimenten, en uiteindelijk ben jij het zelfvertrouwen. En met haar nieuwe conditie en lichaam ben jij onlosmakelijk aaan verbonden.

Het ene probleempje dat je mogelijks kan hebben met een fitgirl, dat je zelf ook scherp moet staan. Allez, of doen alsof.


Nu is het moment om je gat van de zetel te heffen, en effectief de handen uit de mouwen te steken. Binnen enkele dagen, uren is het 2016, tijd om verandering in dat single leven te brengen! No"forever alone's " anymore. En klokslag 12u is wel het ideale moment om je crush een toot of tong te draaien. Of blijf gewoon lekker single als je happy as fuck bent!


Dikke (tong)zoen van je kapoen
Jolien xoxo
ps: Ik wens je een heerlijk, succesvol en sexy 2016 toe!

Starrrrknjammie

You Might Also Like

0 reacties

Follow Us

Follow