Countdown 9 april - Ultimate full circle

03:481e dag van het jaar, 10e dag van het jaar en de 100e. Zou het niet prachtig zijn?
Hu? Ja! Ongelooflijk full circle. Ik moet op 9 april iets doen. Iemand doen om specifieker te zijn.


We weten al allemaal dat onze favo ex-rosse de eerste dag van het jaar van de grond ging. En natuurlijk topt m'n favo L-girl Céline dit af op de 10e dag van het jaar. Laten we zeggen dat ze haar nagels goed gevijld heeft op 10 januari.

Sjalie de eerste dag van het jaar, Céline de tiende. Full circle alles afsluiten op de honderste dag zou prachtig zijn. En dag honderd is 9 april. Jammer genoeg een zaterdag, wat de situatie moeilijker maakt.Van de grond gaan is nu geen vereiste, iemand "muilen" is al genoeg. De drempel mag niet te groot zijn. Verleiden en ik zijn (nog) geen goed geolied team. Een lange vaste relatie heeft mij op dat vlak sociaal incapabel gemaakt. (No regrets whats so ever to be clear.)

Diegene die ons al een eindje volgen (hallo Ulrike, Imke en Céline!) hebben gezien hoe goed ik ben in tinder. En voor diegene die met mij uitgaan weten hoe vreselijk vriendelijk, naïef en droog ik ben tegen dronken kerels die mij aanspreken.
Lemme show you my playahskills. Yez, the none existing ones.
Yez, dat is het dichtste dat ik kom van zwaar openbaar flirten met iemand die ik vaag ken. I know you #jellymuch 'bout ma skillz.


Ik heb het word "baby" gebruikt, I was impressed with myself.
Note: Ik vind dat ik "anoniempje supermooi erin heb gepaint.

In real life ontmoet ik niet echt veel nieuwe mensen, dus ik hoor ons allemaal hetzelfde denken: HOE ZIT HET MET JE TINDERACCOUNT? YOU MAGNIFICIENT SLAYIN' MANEATER!
Trust me, that ain't gonna happen, maar ik wijd aan tinder sowieso nog een apart blogbericht. Laten we zeggen dat ik een uitmuntend noradrenerg systeem heb. Flight or fright reactie on point!

Benieuwd of het mij zal lukken om onze vriendschapcirkel der liefhebben zal kunnen vervolledigen?


Dikke zoen van je kapoen
xoxo Jolien


You Might Also Like

2 reacties

 1. Hihihihi super trots op de mention <3 Ik doe je wel binnen 9 april, my pleasure!
  XO IMKE | Pastellics

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Funny memes lol. Enjoy your week!

  Tyric
  http://www.toastandgrits.com

  BeantwoordenVerwijderen

Follow Us

Follow