DE FRIENDZONE, en waarom hij niet de absolute vijand is

07:02
Nu ik single ben, zet ik geen mensen meer in de friendzone, NEEN, ik word er zelf ingeworpen. (Tuurlijk heb ik een HELL NO lijst, maar dat eeft niets met "friend" te maken)

Arriba arriba, een compleet nieuwe ervaring. Maar is dat dan zo afschuwelijk die friendzone? Nee, het is niet leuk, but it all went better than expected..
M'n filosofie is: De friendzone is oké, maar ik wil altijd een beetje fuckable zijn.
Helaas is da een beetje tegenstrijdig, but you know what I mean.Ik hou er wel van om "one of the boys" te zijn, en mee te kijken naar al de hotties die ze volgen op instagram of facebook... MAAR stiekem wil ik toch nog altijd als een soort lustobject (yaay feminism) gezien worden.

Als meisje in de friendzone? Is dat mogelijk? Fucking hell yeah. Thrust me baby. I got in.
Als een kerel begint te babbelen over al z'n overwinningen, je mening vraagt over kledij en zich comfortabel genoeg voelt om te pissen met de deur open: FRIENDZONED.
Welkom in een relatie. Maar dan zonder fysieke affectie. Geen seks, geen kussen.
To be honest, ik ga zelf intiemer om met m'n dubbele C's. (Chally en Céline, not les boobies. Ze kunnen me krijgen, en they know it. Again, over m'n squad, zij kunnen me krijgen.)

Ieder fysiek contact wordt geweerd. Het voelt raar aan. MAAR NIET GETREURD. Een keer je beseft dat je in de friendzone zit. Besef het dan ook. Embrace it.

YOU'RE IN AND YOU'RE NOT GETTING OUT. 
Zelfde regel geldt als je me ooit binnenlaat in je huis, en als er is lekker eten aanwezig.

Oke. We hebben onze aanwezigheid in le zone d'amitié geconstateerd. Wat gaan we doen?
Beseffen dat het oké is. Nu heb je duidelijkheid en moet je niet al je gesprekken screenshotten en doorzenden naar je bffsquad die zorgt voor een  antwoord. Lesbihonest, we all do it.

Nope, stop maar met freaken als je een berichtje krijgt. Stop maar met hyperventileren als je z'n/haar hoofd ziet omhoogschieten via facebookmessenger. Geen idee wat hij of zij je te vertellen heeft, maar het is zeker geen epistel over hoe zij of hij met jou de liefde gaat bedrijven tot je erbij neervalt. (I know, one can only hope.)


Just stahp. Waarschijnlijk gewoon een linkje naar een lieve puppy of kitten. En dat is oké, want dat is leuk. What else do we use the internet for? (Ja, I know, porn.)

Waarom is de friendzone dan niet de absolute vijand?
Calm your tits, eenmaal je in de friendzone bent, hoef je ook niet constant voor alles "op te letten". Als hij "gewoon je vriend" wil zijn, deel dan alles wat je met andere vrienden zou delen. Een analyse van je menstrueel bloed en random (soms zieke) gedachten maken daar soms deel van uit. #sorrynotsorry Als je wil genieten van m'n vriendschap zijn er sacrificies.

Is dit wraak nemen? Nee niet echt. Hem als een vriend behandelen, zorgt ervoor dat je hem als vriend begint te zien. Thrust me, I'm a blogger.

Ooit in de friendzone geweest? Van plan om langs te komen? Vergeet geen snackjes mee te brengen, dan maken we het gezellig. Ik heb allesinds 2 lekkere heren voor ons aan de kant gezet. 

Dikke zoen van je kapoen
Jolien xoxo

xoxo B & J


You Might Also Like

3 reacties

  1. Je kan me ook krijgen schat <3 En oh you, stealing my two lovers B&J?! Miam miam dubbele punten voor de cinnamon buns! En yaaaas friendzone is my life babe. En je eerste meme is geweldig, mihihihi! XOXO

    BeantwoordenVerwijderen

Follow Us

Follow