Male stripper moves: nieuwe favo cardio

05:12Niet alleen ben ik vervet tijdens de feestperiode en de examens, m'n conditie en spiermassa zijn gezakt naar niveau 0,0. Dus ik moet op zoek gaan naar iets dat me goesting geeft in sporten. Wel, daarvoor heb ik dus m'n mini girlsquad. Op een avond tijdens de examens op de wilde golven der internet, botsten we op tegen een aantel male stripper move dancetutorial à la Magic Mike.


Toen zag ik de Lipsync battle van de familie Tatum en aanschouwde het stripwerk van milf Jenna. GUUUURL IK WIL DA OOK KUNNEN. Zo dus geschiedde, alle male strippertutorials van youtube werden bekeken, en sommig werden uitgevoerd.

En omdat ik zo idioot ben om de danstutorials effectief te volgen zonder te denken aan de consequenties, besefte ik dat strippen A WHOLE LOTTA BODYWORK is.


BEHOLD, m'n droom strippermove. Ik wil heeeeeeel erg graag de dolphin kunnen. I'd bust that sit out everywhere.
In de supermarkt? DOLPHIN.
Aan het wachten op de trein? DOLPHIN.
En iedereen zou mindblown zijn. (Allez, zo werkt het toch in m'n hoofd.)

In het algemeen vind ik danstutorials op youtube echt de max, niet alleen de stripper ones. M'n ultieme droom is om een superhete dansgodin te worden, but lesbihonest: Dat zit er gewoon niet in.

Maar voor de leuke lezers en de sukkelaars die niets beter te doen hebben op een zondag, en die me niet volgen op snapchat... (shame) Hier m'n beste strippermoves. Op snapchat vind je me als jolainicorn.Dikke zoen van je kapoen
xoxo Jolien

You Might Also Like

0 reacties

Follow Us

Follow