Neko Atsume: Word een kattenpimp

08:13Dit Japanse spel heeft m'n hartje gewonnen. Het geeft me capaciteiten die ik in het echte leven niet heb. Wat? Ik heb het over
KATTEN LOKKEN.

Al een compleet semester zit ik tevergeefs Yoghurt te roepen op kot. Jammer genoeg geen enkele kat te zien. Neko Atsume daarintegen, geeft je de virtuele liefde van een kat en het enigste wat je moet doen is zilveren en gouden visjes sparen, daarmee speeltjes en eten kopen. En dan wachten. En foto's nemen van je kat.

Lesbihonest: Heb je iets meer gewild in je leven dan dat? No , you didn't. Misschien de kat zelf zijn, maar das nie realistisch. Let's face it. Behalve als je een marginaal wijf wil uithangen. Dan please remove yourself from this page, gekke furry die je bent.
Oh god. Back to business.
Alright, het komt erop neer dat je probeert alle katten te verzamelen in het spel en een goede eerste stap is om je kamer uit te breiden.
SUPERTIP: spaar je gouden visjes voor de kamerupgrade. Je hebt ze nodig.
En dan wachten en verschillende speeltjes testen. Elke kat heeft z'n favo speeltje.

Zoals in het echte leven is de ene kat dominanter dan de andere. Hoe hoger het powerlevel, hoe dominanter. Peaches bijvoorbeeld, heeft het powerlevel van een rups, en krijg ik maar niet te pakken op foto. Om te huilen.

Als je speciale katten wil en niet weet hoe, er zijn genoeg 'walkthroughs' te vinden op zhe interwebz.

Dit spel is superrandom en bezit enkele hilarische katten die verwijzen naar dingen in het echte leven. Download het spel. 't Is cute as fuck.
De verslavingsgraad is gematigd, omdat je gewoon vaak moet wachten.Ga jij dit proberen?
NEE? Fuck off. I don't need to deal with you peasants.


Dikke zoen van je kapoen
Jolien xoxo

Miijn god <3

You Might Also Like

0 reacties

Follow Us

Follow