8 woordjes om je streetcred te spijzen

15:53Long time no read, ik weet het! Maar ik zeg altijd: Honger is de beste saus. Tijdens een onverwachts avondje bezoek van Mooie Mathieu en m'n Fritzbunnies Tor & Michel niet Peter vond m'n kotgenootje (en tevens toekomstige lesbische partner als ik op m'n 50 nog niet van straat ben) L-dawg er niets beter op dan het woord Monkey face te droppen. En dan bedacht ik mij: Waarom maak ik geen lijstje van de meeste vulgaire, troubled (no offense) en interessante woordjes van urban dictionary. Als je deze zin in een keer doorworstelde, ben ik best trots op je.

Cuz we all know yr street cred is low.Monkey face
Een perverse seksuele handeling waarbij eerst de man z'n schaamstreek scheert. De vrouw (of man, whatever, whomever you want) begint de man te pijpen en net voor het moment van ejaculatie, trekt de man z'n fallus terug en komt klaar in het gezicht van de vrouw (ook gekend als de money shot). Vervolgens neemt hij z'n schaamhaar en gooit het op het ejaculaat. Zo creëer je een monkey face.

Shittaki 
Soortegelijke handeling als bukkake, maar met shit (kak)

Spiderman
Net voor je je climax bereikt tijdens het pijpen, trek je de penis terug en kom je klaar in je hand. Daarna werp je je sperma in haar gezicht, terwijl je op je voeten springt, bootst zo goed mogelijk spidey's spinnenwebspuithandbeweging na. Sta nu in een zo trots mogelijk houden, en probeer niet weg te lopen of te reageren als ze roept op jou.


Dirty Sanchez
Wanneer een koppel anale seks heeft, neemt de kerel de piemel uit de poep, en smeert die uit op de bovenlip van de partner, resulterend in een kaksnor.

Abe Lincoln (persoonlijke favoriet, het zit mij in de details)
De seksuele handeling waarbij de man eerst z'n schaamhaar scheert, erna  ejaculeert in het gezicht van een bewusteloos persoon. Daarna op de kinregio de schaamharen positioneert, en afwerkt met een tophat. Zo lijkt de persoon op good ol' Abe Lincoln.

Angry Dragon
Op het moment dat je klaarkomt in de mond van je partner, klop je haar/hem op de achterkant van het hoofd, waardoor het ejaculaat uit de neusgaten komt. De partner zal boos worden en zal lijken op een 'angry dragon'.

Angry Raccoon
Wanneer je een persoon langs achter neemt, steek je je 2 wijsvingers in haar/zijn anus. Wanneer ze/hij zich geshockeerd omdraaid, neem je je kakvingers en teken je 2 cirkels rond haar/zijn ogen. Nu lijkt ze/hij op een wasbeer (raccoon). Nu ontsnap je zo snel mogelijk uit het huis en probeer je een vuilbak om te stoten.


Blumpkin

The delicate gebalanceerde kunst van het kakken terwijl je gepijpt wordt.


Bij deze hoop ik dat je streetcred juist met 1000 punten de lucht in ging. Want als je wist wat dit allemaal betekende... I just can't. I can't even.

Als ik een van deze allen zou moeten kiezen om te ondergaan, zou ik voor de spiderman of de Abraham Lincoln gaan ( ben je tenminste nog bewusteloos, en eindig je met een hoed...).

Welke kies jij?

Dikke zoen van je kapoen
Juicy J-lin xoxo
ps: Ja, dat is m'n nieuwe streetname.

You Might Also Like

0 reacties

Follow Us

Follow