How to be a craycray ex girlfriend - Social media Stalken.

04:27Nog voor ik single was, stond ik al bekend (oyoo, eerder berucht) voor m'n stalkskills. Voor ik m'n eigen talenten voor m'n kar spande, spande ik die al voor menig vrienden en vriendinnen.
Crushes, exen en nieuwe lieven van exen zijn niet veilig voor mij.

Behalve als je profiel op prive staat. Dan heb je shit te verbergen dat het daglicht niet mag zien. (Ja Céline, ik heb het over jou.) Wie doet er dat nu?

Anyways: dit zijn de stapjes die ik overloop om mensen online te begluren.


1. FACEBOOK CHECK
First things first: Met heel veel chance staat zijn of haar facebook op zichtbaar voor vrienden van vrienden. Of bij ultiem geluk op openbaar! Je zoekt op naam of op telefoonnummer. Vind je niet direct iets? Zoek via vrienden van de persoon met wie er een connectie is.
Bijvoorbeeld: Hoe vind je Sjallie? Naar mijn vrienden gaan. Alle vrienden, zoeken tussen vrienden: Sjallie vinden. DING DING DING.

Veel plezier met rondneuzen.2.  FACEBOOKVRIENDSCHAP BEKIJKEN
Vriendschappen bekijken is heerlijk.
https://www.facebook.com/friendship/jolainicorn/Sjallie/

Bij deze: onze vriendschap, die van Sjallie en mij.
Wil jij die bekijken van een heerlijke kerel (wiens account op prive staat) en iemand die je als vriend op fb hebt? En zo gebeurt het soms dat bepaalde prive instellingen ontweken worden. YAY.

En je kan zien vanaf welk moment ze bevriend zijn geworden. Om bijvoorbeeld te checken of je ex al aan het foefelen was met het nieuwe lief achter je rug. (Links in het midden op de foto.)3. NAAM OF NUMMER GOOGLEN
En zo vind je of er een (vaak ongebruikt) twitter account of instagramaccount, en dat geeft veel insight over hoe die persoon in elkaar zit. Is de persoon een racist, een foodstagrammer of een beautygirl? Bij deze is je vraag beantwoord.

Jellymuch heeft nu ook een instagram account met welgeteld 1 foto at the moment!
Ga en volg TherealJellymuch . Een of andere trut had gewoon jellymuch al bezet.

Priveaccount? Maak een fakeprofiel aan om die te volgen. Maar dan moet je echt al zwaar willen stalken. Friggin creep.Vind je geen zak of duidelijke foto's? Da suckt zwaar, maar dan ga je ermee moeten leren leven, triest genoeg.

Hulp gehad aan deze stalkhacks?
Happy stalking

Dikke zoen van je kapoen
Jolien x

ps: Denk je dat alleen dames dit doen?
HELLA NO.


You Might Also Like

0 reacties

Follow Us

Follow