Twoo Temptation Experience: Dating app review

13:42

Was jij tijdens de afgelopen temptation afleveringen je ook aan het afvragen of je goed kon flurten flurten? 

Heb jij ook de temptation island versie van twoo zien verschijnen?

No worries indien je deze hebt gemist! 
Ik heb hem namelijk uitgetest voor jullie!

Helaas pindakaas kan je hem zelf niet meer uittesten aangezien twoo de versie heeft verwijderd (of het is bij mij toch weg) :-(
Dus je zult het moeten doen met mijn ervaring, enjoy <3

PS: Normaal is het mijn medeblogster Jolien die alle dating app's een review geeft maar deze keer kon ik er niet aan weerstaan om toch eens een profiel aan te maken.


Ik weet niet waarom maar ik kan de temptation experience enkel gebruiken als ik op men laptop ga. Het voordeel hiervan is wel dat ik wel mooie snappies heb gemaakt van mijn reis ;-) Ik zat eigenlijk nog maar even op twoo en ik had al direct super veel verzoeken en gesprekken dat ik heb besloten om mijn persoonlijke tekstje te veranderen naar "Ik wil enkel de temptation Island versie uittesten!". 
Zelf heb ik niet zo veel gedaan aan kijken kijken, maar ik ben dan ook niet zo'n fan van dating apps. Geef mij maar een pintje en een café en ik zal zo zelf wel kijken kijken irl! 


Wat ik wel leuk vind aan twoo zijn de vraagjes beantwoorden! Eigenlijk heb ik meer vragen beantwoord dan ik aan kijken kijken of flurten flurten heb gedaan... 
Hier zijn nog wat voorbeeld vraagjes die je nu zelf kan beantwoorden:
Zou je daten met een zeer slordig iemand?
Is jaloezie in een relatie gezond of ongezond?
Hoe belangrijk is religie of God in jouw leven?
Vind je dat vrouwen en mannen gelijkwaardig zijn binnen een relatie?

Er zijn echt enkele vragen over vrouwen en onze stand in de relatie. Persoonlijk vind ik het storend dat het nog steeds een vraag moet zijn dat wij gelijkwaardig zijn maar ik ben wel pro dat ze het dan vragen! Want nu weet ik tenminste welke assholes ik zonder twijfel mag blokkeren want met vrouwen haters kan ik niet om! (Eigenlijk zou ik ze niet blokkeren ik zou een debat met ze voeren maar meestal zijn deze idioten zo gat achterlijk dat ze niet kunnen volgen en afhaken na een minuut)

Maar hoe ziet dat flurten flurten er eigenlijk uit op twoo?
Excuseer op twoo zeggen ze flirten flirten ... 
Basically is het gewoon chatten, of je reageert of niet is je eigen keuze. Ik had wel veel mensen die, nadat ik men tekstje had veranderd, begonnen over temptation island. Leuk initiatief en om eerlijk te zijn ik matchte er wel 71% mee. Maar ja hoe accuraat zijn die testen? Want je moet allemaal vragen invullen en dan ziet twoo wat die jongen dan had ingevuld op die vraag etc. Het is allesinds niet zo'n psychologisch accurate match! Het is niet zoals in 'blind getrouwd'


Hij bleef wel doorzetten maar helaas veranderde mijn mening niet...


Een dating app, dat is toch puur een  vleeskeuring. Daarom ben ik er dus geen fan van want ik ga ook keuren keuren. Ik bekijk de foto's en als het me niet aanstaat dan volgt er niets (maar uit ervaring met Tinder heb ik geleerd dat zelfs die onder de middelmaat uitziende jongens even grote fuckboys zijn als de adonis'n met een sixpack!) 


Het beste aan gans de Temptation Experience van Twoo! Ik heb ondertussen al super vaak op deze knop moeten drukken en het feit dat er "talk to the hand" staat maakt me klikgraag (wat eigenlijk niet zo goed is). 

Ik vind het wel mooi van Twoo dat ze niet enkel de hedendaagse Temptation momentjes gebruikten. 

Nu ga ik jullie eens wat meer gesprekken tonen (je kan ze zelf ook gaan voeren op twoo maar helaas niet meer via de temptation experience)

Een pussy antwoord (I know) maar ik wist echt niet wat zenden! Sindsdien heeft hij niets meer gestuurd. 

Er zijn sindsdien nog vele berichtjes bij gekomen maar dan wordt het een boeltje als ik alles moet delen... 
Het is niet dat je er iets uit kunt leren want die jongens kunnen niet flurten flurten! 


Twoo heeft blijkbaar van zijn eigen beslist dat ik van 1996 ben? Ik had nochtans mijn echte geboortedatum ingegeven (1992 voor wie het niet weet). Het zegt ook elke keer dat ik men geboortedatum maar 1 keer kan veranderen maar elke keer als ik dat probeer lukt het dus niet! Minpuntje!!!! 

Nu is het toch eens tijd om te gaan kijken kijken!
Als je gaat kijken kijken vind je deze optie helemaal onderaan! (Voor wie vergeten was waar dit van komt, Jolien zegt dit nadat ze verleidster Jolyn bij haar ventje Luc in bed ziet liggen)

Je kunt met deze functie mensen blokkeren (of een waarschuwing geven). 


Ik vind twoo wel een beetje grof! Hoe kan een app trouwens bepalen of je aantrekkelijk bent of niet? Na al 2 dagen op twoo te zitten kreeg ik dit. 
Blijkbaar is mijn populariteit als 19 jarige zeer hoog! Zelfs met zo'n snapchat foto ertussen... 

Een dag of twee later snap je wel waarom ik mijn notificaties uit zet. 


Mijn conclusie: Er komen niet zoveel vrouwen op twoo.
Das nu ook grof om te zeggen maar er zit ook niet zoveel knap volk op twoo... 


TLDR
Pluspunten

Je kunt enorm veel ingeven (interesses, lichaamsbouw, je werk of studies) en hierdoor kun je ook matches zoeken met eigenschappen die jij wil in een partner
+ Mensen die buiten je interesses vallen (bijvoorbeeld: te oud) kunnen je een berichtje sturen etc maar dat staat in een apart vakje. Net zoals op facebook messenger heb je op twoo 'andere' staan. 
+ Je krijgt "... wil met je flirten flirten" en je voelt je zo heel begeerd
+ De "talk to the hand" knop 
+ Je hebt geen smartphone nodig je kan gewoon vanachter je laptop kijken kijken
+ Je voelt je heel populair doordat de ratio vrouw:man zo hard verschilt (of ik ben gewoon één van de knapste op twoo who knows) 


Minpunten- Je krijgt facebook notificaties als je een berichtje krijgt (alhoewel ik notificaties had uitgezet) 
- Mijn leeftijd klopt niet en er is geen optie dit aan te passen
- Het zit vrij vol met marginalen (tis hard mar tis waar) 
- Niet iedereen is eerlijk over hun leeftijd (bewust of niet bewust) dus kunnen er creeps tussen jouw "voorkeuren" vallen
- Het had echt niet zoveel weg van Temptation Island 
- Als je op "talk to the hand" duwt kunnen deze personen je nog wel steeds blijven lastigvallen (als het echt erg wordt kun je ze altijd blokkeren) 
- Er zitten echt veel kindjes op (12-16 jarigen die hun leeftijd veranderen naar 24) 

Verdict: Ik ga het eiland verlaten en ik keer niet meer terugPeace out bitches and remember het wil ni zeggen dat er ne keeper in de goal staat daje ni mag scoren (Jolien haar zinnetje)! ik wil nog wel toevoegen dat ik het echt niet oké vindt om achter jongens of meisjes aan te zitten die in een relatie zitten. Oké als ze niet gelukkig zijn in die relatie maar dat moeten ze zelf beslissen en dan moeten ze jouw niet gebruiken als collateral damage want dat is echt niet oké!
Daar wil ik ook nog aan toevoegen dat als je als single aangesproken wordt door iemand in een relatie dan is dat echt niet jouw verantwoordelijkheid om je zorgen te maken over zijn/haar lief! Ik zie cheaten echt niet iets als zwart/wit er zit altijd wat meer achter.
Het is ook niet makkelijk om een relatie te beëindigen, wie weet zal het vreemdgaan met jouw wel de doorslag geven en doe je dat koppel eigenlijk een plezier (want verdient hij/zij veel beter dan het lief dat hij/zij nu had).
Je weet nooit hoe de omstandigheden zijn en ik kan enkel nog maar zeggen (maar ik denk dat iedereen het hier over eens is) je moet niet bewust gaan jagen op mensen die in een relatie zitten. Het echte leven is geen temptation island!

You Might Also Like

0 reacties

Follow Us

Follow