The struggle die daten heet.

13:22
Ik weet het. Het wordt tijd om mezelf terug in "the game" te gooien. Al m'n vriendinnetjes en vriendjes (no shit) doen het, en ik kan en mag niet achterblijven. The peer pressure got to me.
Waarom ga ik dan niet gewoon daten of de slet afhangen? Wel, how the fuck doe je dat?


Diep van binnen ben ik een liefhebbend en vriendelijk persoon. Maar aan de buitenkant ben ik nu eenmaal een rotte appel. Ik maak grove moppen, lach me dood met racistische moppen... De eerste indruk van m'n "echte ik" kan niet echt top top top zijn. En ik ben te lui om de beleefde, lieve jongedame af te hangen. Dat is al de eerste reden waarom daten me zo zwaar lijkt.


Als je me ziet, draag ik zo goed als altijd make-up, I just fucking love it. Op een first date al zeker, ik wil moeite doen. Maar wanneer beslis je om je blotenbillengezicht te tonen? Lemme tell you, the power of make-up applies on this face. Of wanneer je voor een one night stand gaat? Ik draag lenzen als ik uitga, als je bij die kerel blijft slapen, wat doe je met je lenzen? Hoe doe je je make up af? No way dat ik slaap met zoveel troep op m'n faar, dat is vragen om een oogontsteking. HOW DOES IT WORK?Confer supra, hoe geraak je over de schaamte over je vetrolletjes en de illusie dat m'n tetten op dezelfde hoogte zitten zonder beha. We hebben niet allemaal perfecte noenganoenga's zoals Sjallie, lesbihonest.En hoe zit het met de schaamhaar regionen? Do dudes care? Al die vragen, ik breek al in angstzweet uit. HOW DO YA'LL COPE? Ik zou ook niet weten hoe ik me naakt moet gedragen. Te veel fucking stress.En over wat praat je in godsnaam? Ik heb ooit een kerel het compliment gegeven "Man, wat heb jij zachte wangen?", het was geen winnaar. Niet tegenstaand, die kerel z'n huid was zooooo zacht. Dude moistirizes like a charm. En daar hou ik van. Maar ik neem aan dat skincare geen goed onderwerp is?
Ga je direct vragen naar de dingen die je wil weten? Of hou je het bij small talk? Life is hard and complicated.En hoe weet je dat je niet alles vergelijkt met je ex? Bij mij m'n enigste ex, dus alles wat ik weet over relaties, is in de context van m'n vorige relatie. Ik ben ook bang dat ik niet weet hoe je feitelijk met iemand kust? Ik en m'n ex hadden een gezellige routine. Je weet wat hij , hij weet wat jij wil. Easy like a sunday morning. Zelfde met seks, hoe vergelijk je niet? DAMN.


Voelen jullie mijn first world problem, of denk je; Gurl, cut the crap?
Anyways, ik hoop dat ik er uit kom. En anders zijn er ook nog altijd katten.


Dikke zoen van je kapoen
Juicy J-lin xoxo


You Might Also Like

0 reacties

Follow Us

Follow