Ben ik echt een bitch?

13:50


Ik zeg altijd dat ik een bitch ben maar ik lach er eigenlijk altijd een beetje mee. Of dat deed ik toch. Nadat ik mijn tinder profiel terug heb geactiveerd (ja I know) en wat gesprekjes heb doorgestuurd naar mijn squad bleek dat ik toch wel erg gemeen uit de hoek kon komen tegen mijn matches... 
Ben ik dan echt een bitch? 
Ik dacht altijd eerlijk en oprecht te zijn en dus lieg ik ook niet (ik haat liegen) maar maakt dat mij een bitch? 
Ik heb besloten om in het internet te duiken! Wat zijn de vereisten om een bitch te zijn en heb ik deze vereisten? (of heb jij deze vereisten misschien?) 

1) Ben ik self-centred?

aka niemand boeit behalve ik. Wel dat is niet waar! Ik geef enorm veel om de mensen rondom mij en ik doe er alles aan om deze mensen gelukkig te maken! Ik ben er zeker van dat ik genoeg rekening hou met de gevoelens van anderen. True, soms praat ik wel eens over mijn eigen shit maar ik sta ook altijd klaar om te luisteren naar mijn squad en hun problemen!

Scoreboard
Bitch: 0
Geen bitch: 1 

2) Is mijn hart ijskoud? 

Hmmmm, eigenlijk wel ... maar niet altijd! 
Blijkbaar ben je volgens Urban Dictionary "cold hearted" indien je om niets geeft en je van niets spijt hebt. 
Soms ben ik dus inderdaad cold hearted maar dit is eerder een uitzondering dan de regelmaat! Algemeen toon ik mijn gevoelens niet zo snel, ik hou liever alles diep van binnen om dan eens goed uit te barsten als een vulkaan! I'm saucy that way .
MAAR als ik in mijn recht ben dan heb ik inderdaad geen spijt van dingen die ik doe! Als ik weet dat wat ik doe het beste is of rechtvaardig is dan ben ik ice cold! En let's be honest ik ben altijd in mijn recht (jk het is een mopje! Of niet?) 
Dus ja, ik ben wel cold hearted 

Scoreboard 
Bitch: 1
Geen Bitch: 1 

3) Ben ik te judgemental?

Ik ben redelijk keurend maar ik hou het meestal voor mezelf! Alhoewel dat is een leugen, ik zeg het meestal wel.

Scoreboard 
Bitch: 2
Geen Bitch: 1 

4) Commandeer ik vaak?

Totaaaaaaaaal niet! Ik hou er echt niet van om te zeggen doe dit en jij doet dit tenzij het echt nodig is.

Scoreboard 
Bitch: 2
Geen Bitch: 2


5) Heb ik een resting bitch face? 

Ik heb een resting bitch face, ik weet dat ik een resting bitch face heb en ik doe niet eens de moeite om vrolijk te kijken als ik niet in de mood ben! Basically kijk ik enkel vrolijk als ik ook echt happy ben! En die attitude van "het boeit me niet" is misschien wel de attitude die iemand met een resting bitch face echt bitchy maakt. 

Scoreboard 
Bitch: 3
Geen Bitch: 2 

6) Drama veroorzaker 

Ik geef het toe ik hou ervan om te stoken!!! Oké ja je mag niet stoken MAAR HET IS ZO LEUK!!!! 
Je moet nu wel niet gaan stoken in je vriendenkring maar dat weet elke slimme bitch! Das gewoon ook niet cool als je zoiets doet dus mensen die bang hebben dat ik ooit drama in hun leven heb veroorzaakt denk eens goed na. Denk heel goed na oké! Zijn wij goede vrienden? Ik ben heel erg real dus als je antwoord ja is dan weten we alle twee dat ik nog nooit iets bij jouw heb zitten opstoken voor drama. Je schijt namelijk niet waar je eet! 

Zijn wij niet al te goed bevriend, ken jij mogelijks iemand die ik niet moet? Kans is groot dat ik voor wat drama zorg! 

Fuck he nu gaat niemand me nog dingen toe vertrouwen omdat nu iedereen weet dat ik het mogelijks ga door vertellen :'-( 

Ik beloof dat ik het niet zal doorvertellen! WHO AM I KIDDING ALS HET JUICY IS KRIJGT IEDEREEN HET TE WETEN <3 <3 <3

Scoreboard 
Bitch: 4
Geen Bitch: 2 

7) Lach ik mijn bedpartners uit (in hun gezicht)? 

Dat is rude dat doe ik niet! En als ik ze uitlach is het in een privé setting en is enkel mijn squad aanwezig! Of ik plaats een confession op Luxuria die obviously over een specifiek persoon gaat maar dat is echt waar nog maar 1 keer gebeurd! 

Meestal ben ik in bed wel lief! Ik ga nu ook niet liegen, als je piemel niet groot is ga ik echt niet zeggen "OH NEE IK KAN JE NIET AAN!!!! JE BENT VEEL TE GROOT" want dan weten we alle twee dat ik lieg en dat is voor niemand leuk!

Scoreboard 
Bitch: 4
Geen Bitch: 3

8) Geef ik mensen graag advies? Ookal vragen ze er niet om?

Ik heb eens speciaal een jongen op tinder naar rechts geswiped zodat ik hem kon zeggen dat zijn tshirt/short combinatie op zijn profiel foto er echt uitzag alsof hij een kleed aanhad zoals mijn mama ook eentje in de kast heeft liggen. Ik heb niets meer van de jongen in kwestie gehoord maar hey ik heb hem wel een dienst bewezen door dat te zeggen! (denk ik)

Soms denk ik dat mensen wel men advies opvolgen! Ik heb mensen al enkele tips gegeven zoals bijvoorbeeld hoe je groter oogt dan je werkelijk bent en achteraf heb ik toch gezien dat mijn tips plots opgevolgd werden! 

Ooit heb ik een vrouw in de winkel geholpen nadat ik een super goede personal stylist voor mijn mama was en ze wou mijn input ook weten. Die was super gelukkig met men mening! (cause let's be honest als verkopers u zeggen dat ge er "Super uit ziet in dat jurkje" garandeer ik je dat het in 50% van de gevallen een leugen is!)

Maar ben ik een bitch door men adviezen te geven? So be it! 

ps: ik geef advies op alles niet enkel kledij! heb jij advies nodig contacteer me maar via onze facebook pagina

Scoreboard 
Bitch: 5
Geen Bitch: 3


9) Denk ik dat de mensen rondom mij dom zijn?

Hangt ervan af in welke omgeving ik mij bevind. Ik weet dat iedereen zijn eigen talenten en capaciteiten heeft en dat street smart zijn belangrijker is dan book smart maar met ignorante mensen kan ik echt niet leven. Als ik mij rondom mensen bevind die pakt niet willen geloven dat de mens geëvolueerd is of mensen die ervan overtuigd zijn dat je dierlijke producten moet opnemen in je dieet en dat leven als vegetariër/veganist niet gezond is. Zo'n soort mensen vind ik dus wel dom! Dus vooral mensen die binnen hun eigen denkkader leven en hier niet uit kunnen denken, mensen die niet willen evolueren zeg maar! En dat zijn dus wel redelijk veel mensen...

Maar de mensen rondom mij zijn niet dom want ik associeer mij niet met mensen die ik dom vind!

Scoreboard 
Bitch: 5
Geen Bitch: 4

10) Ben ik grof? 

Ja. 

Scoreboard 
Bitch: 6
Geen Bitch: 4

11) Heb ik een bitching buddy? 

Bitch please! 
Ik heb een bitching squad <3 

Scoreboard 
Bitch: 7
Geen Bitch: 4

12) Geef ik mensen ratings? 

Nee want yelp voor mensen is erg! 
Voor mensen die toch graag andere mensen raten, Peeple is de app die je zoekt!
Ik heb hem niet gedownload en ik ga hem ook niet downloaden maar als je wilt zoek die handel maar op!


Scoreboard 
Bitch: 7

Geen Bitch: 5

13) Moet ik behandeld worden als een Queen?  


DUUUUUUUUUUH


Scoreboard 
Bitch: 8

Geen Bitch: 5

14) Heb ik nood aan veel aaitjes en betoog ik dan mijn onafhankelijkheid door weg te wandelen alsof ik er genoeg van heb? 


Oops wrong bitch! Dat gaat over vrouwelijke honden my bad. Ik vrees dat dit het is voor de bitch eigenschappen die ik online kon vinden! Ik denk dat ik maar blij moet zijn met mijn resultaat, ik ben een bitch maar het valt nog mee! 
Natuurlijk zijn er ook testen beschikbaar om te bepalen of je een bitch bent! (nu moet je deze testen ook niet te serieus nemen hé) 
Ik heb er zo eentje gedaan en dit was mijn resultaat:Natuurlijk krijg je ook een certificaat! 

Wil je deze test ook eens uitvoeren klik dan hier


Is het altijd slecht om een bitch te zijn? Nee zeker niet (of toch zolang je geen basic bitch bent). Eigenlijk vind ik het helemaal niet erg dat ik een bitch ben want ik ben een badass bitch en ook een sassy bitch!! En heck, er zijn echt zoveel soorten bitchen op deze wereld. Je hebt zelfs mannen die bitchen kunnen zijn en dat is AWESOME! If you wanna be a bitch be a bitch! And own that shit! 

Peace out bitches and remember being a bitch is not necessarily a bad thingVoor de mensen die willen weten op welke artikels (ofcourse not scientific) ik mijn kwaliteiten die je nodig hebt om een bitch te zijn heb gebaseerd lijst ik ze hier even op! 1, 2, 3, 4, 56

You Might Also Like

0 reacties

Follow Us

Follow