De nacht dat ik "no scrubs" int echt meemaakte

13:46


I don't want your number, no
I don't want to give you mine and no 
I don't want to meet you nowhere no 
I don't want none of your time 
Vandaag wordt het een kort verhaaltje. Deels omdat het gebeuren zelf ook niet zo super lang was en ook omdat ik eergisteren redelijk zat was. 
MAAR hoe vaak maakt ne mens het mee dat ze een liedje meemaken irl?
NIET VAAK!!!! 

Eergisterenavond daarin tegen (of eerder in de ochtend) was het echter wel zo ver!Ik weet het ik moest er van wegblijven maar soms ga ik door puur voor het verhaal! Cause if you don't do crazy shit what're you gonna tell your grandkids am I right?! Anyway ik was dus opweg naar huis van de ovp (geen idee hoe laat het was, waarschijnlijk heel erg laat) en daar passeerde ik een auto. Met aan de passagiers kant het raam open en iemand die iets vroeg en vriendelijke zatte dat ik ben denk "laat ik deje mens maar helpen". 

Nu vroeg hij mijn nummer (ik dacht dat hij de weg wou weten) 


Ik moet hem wel applaudiseren voor hoe hard hij wel probeerde. 
Hij stapte zelfs uit de passagiers kant en wou me persé mee naar mijn kot wandelen.

Still that ain't how I roll cause:


Ik kan hier een dramatisch einde aan koppelen maar ik vertel jullie enkel wat er echt gebeurt en er is eigenlijk niets gebeurd. Hij wou me persé naar men kot wandelen en aangezien het echt 1 deur verder was dacht ik allé oké dan als ge zo content bent. Het viel blijkbaar wel tegen want hij dacht dat hem meer tijd had op mij te woo'en maar helaas. 
Hij was misschien niet de stereotype "scrub" zoals in TLC hun liedje want hij besefte wel dat behalve nen korte babbel hij niets meer uit mij ging krijgen (logisch want zelfs al ben ik zat ik heb ondertussen men lesje wel geleerd van met vreemde mensen aan te pappen! Je weet maar nooit dat het ne creep is dat om half 4 voor je deur staat!) 
Dus helaas eindigt hier mijn verhaaltje, sorry als jullie meer drama hadden verwacht maar al een geluk gebeuren zo'n dingen niet wekelijks met mij! 

Maar het volgende liedje dat ik eens in het echt wil meemaken is toch wel Cookies van R Kelly


En dan met ne mashup van Anaconda 


Peace out bitches and remember you don't want no scrub! 


You Might Also Like

0 reacties

Follow Us

Follow