How to: ijsdildo's

13:47


Ja je leest het goed! 
ijsdildo's 
nee geen water ijsjes maar echte ijsdildo's 
hoe maak je zoiets? 
is zoiets leuk? 
let's find out together! 


Ik ben eerst op het idee van een ijsdildo gekomen toen ik wat dingen aan het opzoeken was voor de lijst der losbandigheid. Na wat doorklikken ben ik zo op een Reddit pagina gekomen waar gekke (maar leuke) sextips op stonden! Nu kun je het al wel raden, één van deze tips was de ijsdildo! 

Nu, ik weet niet hoe het met jullie zit maar op mijn kot heb ik een erg kleine vriezer (die altijd vastgevroren zit) waar je dus niets mee kan aanvangen. Resultaat: ik heb moeten wachten tot er een moment was waar ik lang alleen thuis zat. Nu heb ik toch wel net mijn regels maar ik veronderstel dat het niet zo'n slecht idee is om zo'n ijsdildo in je douche te gebruiken! Als je hem toch op je bed (of weet ik veel waar) gaat gebruiken zie dan dat je een handdoek klaar legt want dat ding smelt!!! 

Het maken van mijn ijsdildo heb ik wel gedocumenteerd (via snaps) maar ik dacht er pas later aan dat dit misschien een ervaring was die iedereen wel eens wil meemaken daarom gebruik ik nu gewoon de afbeelding die ik heb gebruikt van een site.


Zonder deze site had ik nooit geweten hem in karton te steken! En bij nader inzicht was dit wel de slimste keuze want als je condoom eronder uit kwam zwelde hij helemaal op! Het voordeel dat je dus hebt door met het gebruiken van een keukenrol kartonnen buis (of zoals mij 2 wc rolletjes aan elkaar getaped want 1 wc rol is maar zielig kort hoor! Sorry als bepaalde mannen zich nu op hun tenen getrapt voelen doordat hun piemel maar zo lang is als een wc rol). Dus ja waar moet je hier allemaal mee opletten 

- Je moet je condoom over in buis doen voor je hem vult 
- Je moet opletten dat je buis niet te nat wordt want dan kan het karton wat uit elkaar vallen 
- Hou je hand onderaan je buis, anders komt je condoom er gewoon weer uit en krijg je een dikke bubbel vanonder 
- Zie ook dat je condoom diep genoeg in je buis steekt want anders gebruik je niet de volledige lengte (en laten we eerlijk zijn we willen allemaal de volledige lengte!) 
- Het vastknopen van de condoom is een beetje tricky door het glijmiddel 

Nu je dit allemaal hebt gedaan kan je hem gewoon in je diepvries leggen, op de foto zetten ze hem recht maar ik heb hem toch maar plat gelegd! 

En nu moet je wachten, algemeen duurt het ongeveer 3-4u eer ijs bevriest (volgens het internet) dus ik zit nu te wachten tot deze 3u gepasseerd zijn en dan ga ik eens kijken. 


Have fun met men snappies! Je kan me ook altijd volgen op snapchat en ze gewoon rechtstreeks krijgen! (jk ik post niet zo vaak iets op men story en als ik iets post is het meestal mijn kat Noodles)


Nu volgen er even geen snaps want dat zou raar zijn! 

Geniet maar van deze ijs gerelateerde gifjes <3

Dat is een leugen! Ik kan echt niet goed tegen de kou. Als ik douche zet ik men water altijd super heet (ik heb al conformatie gekregen dat ik men water blijkbaar echt wel heel erg heet zet). Deze keer stond het wel op lauw (of toch lauw voor mij maar misschien normaal voor andere mensen?) Moest je het nog niet door hebben, ik was dus geen fan! Het was raar het gleed niet goed en eigelijk was men ijsdildo toch veel te groot. (is dat een verassing dat ik geen fan ben van te grote piemels?) 
Nu heb ik wel vernomen dat het blijkbaar wel leuk is dus misschien heb ik het gewoon fout gedaan? Ik kan het enkel nog eens proberen!

Dus

Wat heb ik geleerd voor de volgende keer:
  1. 1. Maak een kleinere ijsdildo!Je denkt dat je het aankan maar helaas grote (ijs)piemels zijn niet voor iedereen weggelegd
  2. 2. Zie dat je volledig kan liggenHet leek slim om het in de douche te proberen cause period en het feit dat je met ijs werkt, wat smelt. Toch is het niet zo makkelijk om in een douche een abnormaal object in jezelf te krijgen. Iedereen weet dat douche seks op niks trekt maar douche masturbatie is ook niet het van het!
  3. 3. Wees geil genoeg"Oh ik heb mijn regels dat is gewoon de natuur haar glijmiddel" .... nee dus! Iedereen weet dat water geen glijmiddel is en een ijsdildo is in principe water dus je moet echt wel opgewonden zijn om het vlot te laten verlopen. Daar had ik niet aan gedacht en tjah ik was eerder benieuwd of het leuk ging zijn in plaats van opgewonden te zijn.
  4. 4. WachtenBlijkbaar zorgt je eigen lichaamswarmte er wel voor da het ijs warm wordt en dat initiële koude (en een beetje ampetante) gevoel gaat dus vanzelf weg. Je moet gewoon doorzetten maar aangezien je bij puntje 3 al weet dat het dus niet vlot schoof kun je wel raden dat ik hem ook niet ging laten steken!
  5. 5. Neem een washandje of iets om de ijsdildo vast te houdenFor real je hand bevriest!!!!! Zelfs met de washand er rond had men hand het ijskoud! Ook zorgt een stuk stof voor wat meer grip wat wel nodig is in deze situatie.  

Ik ga het dus ooit nog eens proberen. Of het nu morgen of in een jaar is dat weet ik niet maar ooit komt het er nog eens van!

Peace out bitches and remember je kunt ijsdildo's ook anders benutten 
ps: no anal sex before marriage (of toch voor mij niet) #analemaagd


You Might Also Like

0 reacties

Follow Us

Follow