Sharktime #1 in McDo.

09:08Ik dacht waarom start ik geen mini-serietje over de social awkward situaties waar ik in verleid ben geweest. De meeste zijn hilarisch, en wat doen we liever dan lachen met een anders miserie? NIETS.


Allereerst een fucking staande ovatie en het werpen van onderbroekjes voor deze fantastische gif, waar ik waarschijnlijk een half uur of meer van m'n leven heb verspild. WAT ZEG IK? Verspild? Opgeofferd.
Cuz it was worth it. En lesbihonest: Ook jij was stiekem verliefd op Xavier. #WOOFER #DenPieterwaseenjanette #enEvertRos.

Anyways, laten we starten. De setting is het heerlijke Parijs. Ik was net van een Eurolinebusje gestapt, om m'n most fashionable vriendinnetje Imke (fashionista onder de naam Pastellics ) te gaan bezoeken. Helaas had zij nog les, en ik een hoop werk, dus besloot ik om m'n tijd te gaan spenderen in een van m'n meest internationaal favoriete plekken (na natuurlijk je mama): De McDonalds.

Lekker een koffietje (niet zo lekker btw) en een hamburgertje besteld en m'n cursus uithalen om te studeren. Op een of andere manier word ik extreem zen door op rumoerige plekken te blokken, dus de McDo was een toplocatie.
Maar niets was minder waar.

DUMDUUUUUUUUUUM

Terwijl ik vlijtig aan het studeren was en hopeloos me probeerde aan te melden bij de hotspot, bracht een man van middelbare leeftijd het ter attentie dat m'n sjaal op de grond was gevallen. De classy lady in mij, bedankte hem vriendelijk, raapte de sjaal op, plooide hem en legde hem naast mij. Maar tussen ons gezegd en gezwegen, we weten allemaal dat ik die daar gewoon had gesmeten omdat ik een sloddervos ben.

Anyways, back to studying. Of toch nie. Die zelfde man passeerde langs m'n tafeltje, stopte, en vroeg wat ik studeerde , van waar ik kwam... etc. Een beleefde man die geïnteresseerd is me dunkt. Ik deed een hele parlé in m'n beste Joey Frans.Alright, hij gaf me nog zijn businesskaartje met de vermelding dat ik hem moest contacteren als ik een rondleiding door Parijs wou. Zo lief ! En hij vertrok weer. En god fucking damnit hij was terug. Maar met en camera. Dafaq. Hij vroeg of hij enkele foto's mocht schieten. Ik dacht 'why the fuck nie' , ik ken een paar fotografen die superrandom mensen fotograferen en er dan een reeks van maken. Ik moest al m'n gerief verhuizen naar een plekje waar het rustiger was. Heel fijn, zo sleuren met je trekrugzak.

Al goed en wel, ik begin immens te stressen en me af te vragen of m'n lipstick goed zit (first world problems enzo) en hij begon foto's te trekken. En dan komen de gekke complimenten. ''T'est vraiment sexy, trop belle..." Blablabla. Ohja, dan had ik het door. Waarom, god mag het weten, gaf ik die kerel m'n facebook en rondde ik het geheel af om naar Imsie op de Champs te vertrekken. Hij stelde voor om me te voeren met de auto, maar ik sloeg beleefd af.

Dan kwam het in mij op om me te integreren in Frankrijk. En door m'n uitwisseling met de Waaltjes in het middelbaar, dacht ik da iedereen die Franstalig was afscheidzoenen gaf. Dus ik gaf die mens een bisou. "Oh, in Frankrijk geven we 3 zoenen, of 1 echte". No shit. Die man ging vol voor de mond.


Maar dankzij m'n ninjaskills kon ik wegduiken en heb ik me vluchtig uit de voeten gemaakt.

Jammer genoeg zat ik nog met het facebookprobleem. Die mens bleef constant zenden, met de vraag of we konden afspreken, shoots doen, samen ontbijten. En Imke mocht zeker mee. Gelukkig zijn we hem nie tegengekomen enzo, en is de rest van m'n citytripje allemaal vlotjes verlopen.

Al een chance hoor ik die nu nie meer, maar heb ik er 2 mooie foto's aan over gehouden. Alhoewel dat m'n ogen echt paniek roepen op die foto's. Perfect!

Hopelijk vind je m'n sharkstories toch een fijne ontspanning tijdens deze tragische dagen van blok, zweet en tranen.

Dikke zoen van je kapoen
J-lin , first of her name from the house Musjes

  Meer van deze gekke kiekjes? Voeg me toe op snapchat <3 @jolainicorn ; randomness gegarandeerd.

You Might Also Like

0 reacties

Follow Us

Follow