Sharkventures #2: 50 shades of rape

07:19


Ik heb de theorie dat fuckboys actiever worden samen met het komen van de lente en het schijnen van de zon. Zoals de rest van et dierenrijk is het paringstijd, en moeder natuur roept de uren op om zich aan het werk te zetten. Maar dat is niet het enigste moment waarop feromonen achter het roer staan.
Throwback naar oktober. Vers single, en zo te zien geeft dat een bepaalde geur af, want sommige kerels rieken dat als bloedhonden. Cray, maar een powerful skill die niet mag onderschat worden.


Anyways: OKTOBER, de maand der maanden voor themafeestjes in m'n ogen: De enige maand waar het een beetje sociaal geaccepteerd wordt om met (vals/menstruatie)bloed op je gezicht rond te lopen. Dolle pret verzekerd. De week van halloween, (halloweek) hadden we vol gepland met verkleedfeestjes, YAASS.

Omdat facebook onze partyplanneragenda is, stond ik op aanwezig op het halloweenfeesje van Kajira. Openbaar zo te zien. Na het feestje zag ik dat ik een bericht verzoek had van random dude, waar ik geen vriendjes mee was op facebook, ook geen gemeenschappelijke vriendjes.
De rest van het verhaal laat ik door deze printscreen vertellen. Het is te hilarisch om niet te tonen. (Klik op de afbeelding, dan wordt-ie groter!)

Ja inderdaad, ik heb gewoon ee'n persoonlijke Christian Grey on speed dial.
Ik had zo graag nog geantwoord op het laatste bericht, want die woorspeling is echt AF.
Maar 'k dacht even verstandig te zijn en het stop te zetten. Good girl J.
Bij deze, een top tip als je zelf nog op zoek bent naar gewillige onderdanige dames. Superbeleefde manier, ik had bijna ja gezegd. Ofwel werd ik toen superzwaar geprankt. Anyways, 'k heb alleszins goed gelachen.
Dikke zoen van je kapoen en veel succes met je eigen sharkventures.
J-lin xYou Might Also Like

0 reacties

Follow Us

Follow