How to pantydrop me: 5 Tips and tricks

16:12Nee, deze keer gaat het niet over m'n awesome strippermoves (I know you lost yr shit and panties for 5 days), maar over turn ons. Voor de geïnteresseerden, ondertussen heb ik knielappen gekocht om op een niveau hoger te kunnen grinden op de grond.
Waarom nu over turn ons? Lieve schatten, het is blok geweest. En dankzij (?) tinder heb ik geleerd dat er zoiets bestaat als blokgeil zijn. Dus waarom niet de medemens helpen die m'n broek in wil?

Maar waar gaat dit dan over? Awel, enkele gekke dingetjes die m'n eierstokken wild laten kletteren, en wie weet herken je jezelf in mij <3
1) The DILF effect: Kerel die het goed doet met kinderen
Met goed doen bedoel ik dat dus op een communicatief niveau, en niet op een fysiek seksueel niveau (or I am tho? #youneverknow )
Ik word oud(er) en zo ook verandert m'n smaak in mannen. Ik word oud(er) en zo ook piept het moederinstinct denk ik. Niet haten.

2) De schuine lach - The half smile
En recht in m'n ogen kijken? CALL ME SQUIRTLE CUZ I'M HYDROPUMPIN DOWN UNDER.
Veel meer kan ik er niet over vertellen. Misbruik dit niet. Please. M'n lichaam heb ik gewoon niet altijd onder controle.

3) Goed haar, maar in mate en een baardje
Is er iets leuker dan lekker geurend haar waar je met je handen doorkan? JA. Een chocoladefontein. Maar goed, I'll take the hair thing anyways. Niet akkoord? Misschien is het gewoon m'n innerlesbo die weer opspeelt. Ze heeft ook al een tijdje geen actie meer gehad.
4) Goede slechte moppen en openingszinnen
Tinder en mij zijn echt een match made in heaven. Als ik me verveel, gehe ich los en lach ik me kapot. Tbh ik neem het allemaal niet serieus en vind het gewoon leuk om de creep uit te vangen. Stay tuned, cuz tiz massive black dick zal haar mooiste tinderverhalen nog delen.
Maar grappige (tinder)gesprekken zorgen ervoor dat m'n hartje iets sneller slaat, en m'n benen iets meer opengaan. #disgusting #buttrue #butttho
5) Accenten
Exotisch doet het altijd goed, I mean ladyboys...? Er is echt geen niet-Britse vrouw die een Brits accent kan weerstaan. De gedachte alleen al.


Denk je nu, "Damn J-lin, you're easy like a sundaymorning"? Damn right you are, ik word horny door te veel koffie te drinken (net ontdekt deze blok), so tell me something I don't know.

Dikke zoen van je kapoen
J-lin x

You Might Also Like

0 reacties

Follow Us

Follow