9 dingen die mijn future husband moet kunnen accepteren

13:56

Mijn eitjes worden overrijp dus het wordt tijd!

1) Ik ben en blijf vegetariër

Yuuuuuuup ik zie dat niet snel veranderen!

2) Ik drink graag

en als ik ooit zwanger geraak van jouw sperma dan moet je uit sympathie ook mee stoppen te drinken! Of toch als je bij mij in de buurt bent!

3) Ik ga waarschijnlijk nog steeds mijn borsten tonen

IK DRAAG NIET GRAAG EEN BH!!!!!!
Ofwel loop ik BH loos rond of wel doe ik men BH halverwege uit (yow niemand heeft dat gezien dat ik men strapless BH snel uitdeed en in men handtas stak!!!!)
Ofwel zie je men nip nips ofwel zie je men boobs als ik een redelijk uitgesneden topje heb... DEAL WITH IT. En please dealt ermee dat andere mensen die dan ook kunnen zien want voor mensen die men zatte alterego nog niet kennen, wel zij toont graag haar borsten!

maar how op het vorige puntje, als ik zwanger geraak van jouw sperma dan ga ik ook borstvoeding geven en dan haal ik men tetten eender waar en wanneer boven dus ja just deal with it!

4) Kattenhaar

Ik wil katten in men leven! En dat kattenhaar komt OVERAL

5) Mijn vrienden 

True mijn dronken alterego is mogelijks één van de befaamste figuren uit onze vriendenlijst maar let's just face it. Als jij mijn vrienden niet moet dan moet ik jou niet!
Zoals JB het zei "and when you told me that you hated my friends, the only problem was with you and not them" maar in tegenstelling tot JB ga ik jou dan meteen dumpen!
#sorrynotsorry

6) Reizen


Mijn droom job is eender welke job waarbij ik als expat over de wereld kan wonen. Of een job waarbij ik veel moet reizen want ik hou ervan om de wereld te ontdekken! Als mijn future hubby moet je dus ook wel avontuurlijk ingesteld zijn en moest mijn droom job een realiteit worden moet je alles kunnen laten liggen om met mij op de andere kant van deze planeet te kunnen wonen!

7) Het duurt uren eer ik klaar ben


Of minuten afhankelijk van waar we naartoe gaan ik ben heel flexibel! Maar als we naar een fancy event gaan dan duurt het inderdaad uren. Van het uitkiezen van mijn kleren om hierbij de perfecte schoenen te selecteren en vervolgens te douchen, mijn haar te wassen en mijn make up te doen! Ik kan er niet tegen dat er iemand zit te zagen dat ik te lang bezig ben! Dus nu weet je het en mag je niet meer zagen!

8) Binge watching

Ik hou van series en films. Op bepaalde momenten durf ik een hele dag binnen te blijven terwijl ik perfect weken zonder een nieuwe aflevering van een serie kan gaan! Het is maar dat je het weet dat als je een nieuw programma met me wilt zien (dat al bestond) je je mag voorbereiden voor een seizoen in 1 dag <3 

9) Family is life 

Men familie is misschien speciaal, en misschien zie je elkaar niet elke week, toch zou ik niet zonder ze kunnen! Family is life!!!! Ik zal altijd mijn familie voor je trekken, hadden we een date maar valt er net een familie feestje die dag? Bad luck partner want dan ga ik je (misschien) meenemen naar het event van men familie!


Peace out bitches and remember I might not look like it but i'm quite the catch 

You Might Also Like

0 reacties

Follow Us

Follow