Geheimpjes: mijn pinterest wedding board

10:47


Ik geef het toe! Ik heb een geheim wedding board op mijn pinterest account en ik schaam me er niet voor!


Het is allemaal begonnen toen TLC hier kwam, en dan vooral de Say yes to the dress  marathons. Ja ik hou ervan om bruiden en bruidsmeisjes zich door allerlei jurken te zien wagen (er is ook een bridesmaids editie). Ik hou ervan om er commentaar op te geven en ofcourse begon ik zo meer en meer een beeld te vormen over wat ik wel en niet wou (vooral niet tbh). Misschien had ik altijd al een secret wedding board maar was het gewoon in mijn hoofd? Want eigenlijk had ik al commentaar op de jurken/feesten in four weddings, nog zo'n top programma!

Ja mijn wedding board bevat zowat alles wat je later op je huwelijk zou nodig hebben! ALLES VOOR EEN MEGA AWESOME VRIJGEZELLEN FEEST (dat is eigenlijk een nieuw board op zich waard, piemel lipsticks, diamond ring shotglaasjes, tshirts met 'drunk in love' en 'just drunk' ...)!!!!
Een schema, haarstijlen, make up, bloemen, ideetjes voor het feest, ideetjes voor wedding gifts en ofcourse het belangrijkste, de trouwjurken!


Er zijn zo momenten waarop het stil ligt en er zijn momenten waarop ik redelijk veel in een keer toevoeg. Soms zijn er ook impuls pins zoals dat kleed dat je nu helemaal rechts ziet staan (so much cleavage)

Voor meeste secret pinteresters is hun wedding board hun "perfecte wedding". In mijn geval is dat niet zo, ik pin praktisch alles! Zo heb ik een vrij boho trouwjurk gepinned (links) maar tevens een redelijk klassieke jurk met kant en beading (rechts). Uit alle trouwjurken is er ook een selectie korte trouwjurken! Want mij kennende wil ik voor het echte feest een kortere jurk (midden) want zo'n lang groot ding is toch vervelend, niet?


Anyway afgelopen zaterdag heb ik mijn eerste trouwjurk "gepast" in de ikea (alhoewel ik als klein meisje mijn mama haar trouw outfit heb aangehad but that shit is ugly af!) In de Ikea vind je ALLES!!!!!

Het is niet men ding maar het was so soft!

En natuurlijk weten jullie allemaal hoe hilarisch wij bij Jelly Much zijn! Dus heb ik deze foto met "i'm ready" doorgestuurd naar praktisch iedereen in men snapchat vriendenlijst om bij sommige misschien een paniek aanvalletje te veroorzaken! (niemand heeft gereageerd met I do though :'-( teleurgesteld!!!!)

Anyway long pinterest board short (want wie wil nu het geheime pinterest board van iemand anders VOLLEDIG overlopen?) nu weten jullie één van mijn geheimpjes ;-) 

Sharing is caring! Tenzij het over SOA's gaat (of schimmelinfecties) </3 

Hebben jullie ook een secret pinterest board? Hoe ziet dat van jullie eruit? Come out en maak die shit openbaar (als je durft!) 
Peace out bitches and remember je kan ook een feestje houden in trouwjurken zonder officieel te hoeven trouwen! #2025 #feestjeintrouwjurken (ik kijk er al mega hard naar uit!!!) 

You Might Also Like

0 reacties

Follow Us

Follow