J-lins Liefdesgedichten #8 D.

14:46

Afbeeldingsresultaat voor meme poetry

Je dacht, damn J-lin kan het nog ranziger?
Haha, zo te zien wel.


Merci, merci voor de verjaardagsrijm!
Je weet dat ik voor gedichten val in katzwijm. Niet alleen de verjaardagswens doet m'n hart smelten, Je aandacht voor consent, m'n wereld staat op stelten!! Als feministe van het eerste uur, Slaat m'n hart sneller voor lange duur En de pointe op het einde, wat een verrassing Het enige wat ik nog wens een voetwassing. Vreemd genoeg al een eind gerijmd zonder vulgariteit. Nu wordt het tijd voor een malligheid. Niet alleen m'n hart slaat op hol Ik sta door m'n onthouding geil en hoornsdol. Een ritje op een drummer, klinkt aanlokkelijker dan een hummer. En ik droom hoe je over m'n hele lichaam komt, met je bescheiden, maar vullende cumcummer. Ik roep ''oeeh aah nee niet stoppen'' En voel plots iets diep vanbinnen ploppen. Een hels orgasme breekt los als een wervelwind En ik val flauw, uitgeput, al lachend, gezwind. Nog net voor m'n climaxcoma ontdoe je me van m'n anale kralen, En ik schreeuwde het uit met gierende halen.
''Nee D., lieve schat, niet stoppen, ik ga komen'' En klauw genotspatronen op je rug, te gek voor dromen. Niet alleen ik was aan het genieten van een seksueel hoogtepunt. Jij was me vol aan het spuiten, meer cum had niet gekund. Je soldaten zaaien in mij, over me en op mij. Je melk der passie opkuisen, een helse karwei.
Je zaad der liefde smaakt zilt en zoet. Oh D. m'n lichaam kan niet meer, ik ben kaput. Laat me ademen, Geef me tijd om te recupereren. En toon me opnieuw hoe ik je kan plezieren. Ik wil het aanleren! Ik wil je leeg zuigen, en lekker laten genieten. En je zaad van me likken nadat je komt op m'n tieten.
M'n verjaardagswens is bij deze uitgesproken, En nu nog hopen dat je lekkere macaroni kan koken. Ik hoop dat je minder hitsig staat dan mij, Juicy J-lin Tis gewoonweg ambetant, maar ik doe wat ik kan en bezin. Dikke zoen van je kapoen.
J-lin.

You Might Also Like

0 reacties

Follow Us

Follow