Daten en waarom het mij niet gegund is

10:48


Recent zijn wij bij Jelly Much actiever op dating vlak dan de afgelopen jaren, helaas ben ikzelf mega maar echt MEGA slecht in daten! Ik was eigenlijk nooit echt een fan van daten...

Je moet je mooi maken voor iemand (en om eerlijk te zijn is die persoon het wel waard dat je 2 uur aan je make up hebt gezeten?)

Je moet je mooi kleden voor iemand (heb je het er echt voor over om een ganse avond op je hakken te lopen? Is he worth the sacrifice??) 

Je moet je op je best gedragen (zeker ik want ik schrik mensen soms af als ik echt mijzelf ben) 

Echt waar daten, daar kruipt zoveel werk in! En in veel van die "dating aspecten" ben ik echt VRESELIJK. Ik kan een avond echt heel awkward kan maken met mijn "ik denk niet dat wij klikken" gesprek of mijn "let's just be friends" attitude. Ik kan er ook niet aandoen als er gene seksuele aantrekking van mijn kant komt. En ik volg altijd mijn foef! Sorry babe </3
ANYWAY meer over waarom ik slecht ben in daten volgt hieronder (in detail)!! 

Iedereen die toch eens wil daten met mij lees dus beter eerst dit :-) 1) Plannen maken met mij is vreselijk moeilijk
Ik heb een druk schema dat nogal last minute kan veranderen en sommige dingen gaan nu eenmaal voor. Sorry not sorry...

2) Last minute dates zijn niets voor mij

Ik wil niet te veel moeite doen voor een date maar ik wil er nu ook niet als een zwerver uitzien waardoor ik op voorhand minstens een uur of 2 wil hebben om me klaar te maken en deze look perfect te plannen.

Tenzij onze date netflix and chill is... Dan draag ik mijn pyjama en ben ik helemaal naturel! Oh maar als je denkt dat we gaan poepen tijdens het netflix gedeelte dan ken je me toch nog niet goed! Ik zou je piemel uit men gezicht slagen als ik daardoor niet naar men serie kan kijken! Wait your turn eerst netflix dan chill :-)

Oh btw zo'n dingen die zeggen "deze standjes zijn geweldig voor netflix and chill"  zijn toch echt dikke bullshit! Ofwel ga je full on voor seks ofwel laat je het gewoon. Wie wil er nu enkel halve aandacht krijgen?

Je kunt trouwens altijd op pauze drukken he, er staat nergens dat dat niet mag!

3) Ik haat stiltes
ik ben zo iemand die een uur aan een stuk kan babbelen over alles en niets als het ervoor zorgt dat er geen (awkward) stiltes zijn.
Maar let's be honest, stiltes op een date (of in elk gesprek met mensen die je nog niet zo heel goed kent) zijn toch altijd ongemakkelijk! Niet?

4) Ik ben picky
Ik ben al wat ouder... En met ouder te worden weet je wat je wilt (of dat denk ik toch)

5) Ik ben rechtuit

Als ik weet dat er niets van relatie tussen ons kan ontstaan dan zeg ik het ook gewoon zo. Waarom enkele dagen of zelfs weken rond te pot draaien? Als er een klik is dan denk ik dat je die alle twee wel voelt en zo niet ja dan beter vrienden blijven imo
Dus ja, als een date niet klikte dan zeg ik dat ook gewoon nadien. Was ik gemeen om dat te zeggen? Blijkbaar is het wel gek at first maar werd het wel geapprecieerd! Dus waarom rond de pot blijven draaien? Zeg het toch gewoon meteen mensen!

6) Gender roles
Wie betaalt?
Ik ben een strong independent woman dus ik wil gerust ook betalen, zeker mijn eigen eten/drinken. Maar ik snap als je op een date gaat dat mannen typisch willen betalen en ze mogen gerust van mij trakteren maar ik ben dan bang dat sommige denken dat er een "free ride" bonnetje aan mij hangt door dat te doen. En zelfs al denken ze dat niet als ikzelf denk van 'hmm er is nog geen spark' dan wil ik ook niet dat iemand voor mij betaald om achteraf te denken dat ik enkel kwam for the free food.
Anyway geld maakt mij mega ongemakkelijk!
Als je wil betalen doe het dan zodat ik het niet zie of zeg het op voorhand van "ik trakteer" zodat ik me gerust voel want echt waar ik ben hier niet goed in :-(

7) Awkward

Over awkward gesproken ben ik soms op de first date echt een beetje ongemakkelijk! Soms gaat dat over na 10 minuutjes maar soms blijf ik me gewoon ampetant voelen. Misschien is het de tweede date dan beter? Ik weet het niet. Het zijn waarschijnlijk alle zaken die ik hierboven al heb vermeld die samen werken waardoor ik één grote zenuwachtige blok awkwardness word.
Maar als het dan vanaf het begin echt leuk is en goed klikt dan ben ik meestal wel helemaal mezelf na zo'n tien minuutjes ofso! En dan ben ik ook echt wel volledig mezelf dus moet je de gekheid er maar bij nemen!


Herken jij ook enkele van deze zaken als je op date gaat? Of heb jijzelf nog andere struikelblokken? Hou je zeker en vast niet in om deze te delen met ons via onze facebook pagina! 


Peace out bitches and remember als je niet wilt daten kun je ook gewoon een huisdier adopteren, dan heb je ook een partner in je leven!

Tenzij je kat je negeert en enkel langs komt voor eten en liever buiten zit bij zijn "lief" You Might Also Like

0 reacties

Follow Us

Follow