De kat die 6 keer at.

16:09


Nooit het boek gelezen toen je een kind was? SHAME.
Saddle your horses, I'm about to get realsies up in here.
Het verhaal vertelt over een kat die bij 6 verschillende mensen ging mauwen voor eten. Met andere woorden: m'n Spirit Animal.

MAAR op een dag hadden de buurtbewoners het door, want de kat werd dan ook moddervet (again spirit animal). Ze waren boos op de kat en beslisten dat hij vanaf nu maar door een iemand mocht gevoederd worden.

En waarom is dit relevant?

Laatstleden werd ik het verwijt van 'Fuckgirl'  naar het hoofd geslingerd. Op zich geen probleem, want ik heb een hart van steen, so emotions don't happen to me. Het zette me wel aan het denken. Nu ik begonnen ben (haha 2 tot zo ver) met daten en van die dingen, doe ik dit met verschillende mensen.
Wat kan leiden tot awkward momenten, wat kan leiden tot enig stress, wat kan leiden tot lijden.

Maar waarom zijn mensen  (m'n kenniskring)  met verschillende mensen tegelijkertijd bezig (daten, niet in relatie zijnde, cuz that's not cool. Behalve als je daar beide mee akkoord bent enzo)?

Ik denk dat er hiervoor 2 hoofdredenen zijn.
1. Aandacht is leuk en verslavend.
2. Kiezen doe je het best vanuit een positie van weelde.

Aandacht is leuk en verslavend.
Hoe meer hoe beter, en wanneer het stopt, mis je het. Een valkuil. Wie vindt het niet leuk om constant complimenten te ontvangen, of iemand te hebben die doet alsof, of eigenlijk echt geeft om wat je te vertellen hebt. It's a nice and warm feeling. Je voelt je belangrijk, speciaal.
Dus als iemand je ghost, voelt dat best wel leeg aan. Maar je eraan denkt om die terug te zenden: Mis ik de aandacht, of mis ik die persoon? Want benchen is nog 1000 keer erger dan ghosten. Rude.

Deze blog bijvoorbeeld, mis je sowieso voor de hoogstaande kwalitatieve inhoud, het karakter van de blogsters, en de persoonlijke touch. Niet alleen de sharespam die ontspruit uit ons.Kiezen vanuit een positie van veelheid.
En jammer genoeg is kiezen verliezen. Kiezen uit veel opties is nu eenmaal moeilijk. Maar als je veel materiaal hebt om uit te kiezen, en je doet dat op je gemak, kan je een wel doordachte beslissing maken, en kies je er de allerbeste voor jou uit.
En als je geen verschillende mannen date, hoe weet je dan wat je echt wil?
Wist je niet dat je hield van shit veel tong tijdens het muilen? Nooit gedacht dat een kleine knauw in je oorlel je helemaal gek kon maken? Nooit verwacht dat een verrassingsvinger in de kont je dat hemels orgasme gaf? Of gewoonweg een zware turn off is?

WEL ONTDEK JEZELF, DOOR EEN ANDER TE (ONT)DEKKEN.

Een van m'n guilty pleasures is naar dating video's kijken, en zelfs daar wordt aangeraden om nooit al je aandacht op één iemand te vestigen. Want als die wegvalt, kan dat eventjes heel hard voelen en knagen aan je zelfvertrouwen.

(Side note: 'k heb het hier over het single leven, lieverdjes. Niet cheaten, 's nie tof.)Moraal van het verhaal?

Laat je niet slutshamen schat, hef op dat lekker gat, en zorg dat je tegen morgenochtend iets lekkers hebt gehad.

Dus voor je kiest en settelt, zorg dat je toch een paar visjes in de zee hebt gezien. Kies niet zo maar de eerste beste, want dat is ook maar sneu.
You Might Also Like

0 reacties

Follow Us

Follow